Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż mnie zostawil

Polecane posty

Gość gość
Zaakceptuj to . Powiedz mu że akceptujesz jego decyzję i jeśli tego chce to proszę bardzo . Choćby się w tobie gotowalo to nie zdradzaj uczuć. Zobaczysz co zrobi... zazwyczaj jest tak że facetowi zaczyna czegoś brakować, dzieci , zony . Tylko bądź obojetna, zrób się na bóstwo, zabierz dzieciaki do kina , na spacer . Ja kiedyś robilrobiłam jazdy w domu o brak seksu czy uczuć. Najważniejszy jest kompromis, zreszta facet nie szuka poza domem czegoś co ma . U nas jest tak że jak coś jest nie tak to siadam i rozmawiam , same konkrety . Ale braku seksu też był i powiedziałam mu że tego tolerować nie będę , skończyło się na tym że powiedziałam że skoro nie chce się kochać to idę po wniosek o alimenty i się wyprowadzimy. Powiedziałam że nie jest pepkiem świata i jeszcze się taki nie trafił żebym dla niego z seksu rezygnowala . Od kilku miesiecy kochamy się średnio 2,3 razy w tygodniu . Za to dbam o siebie bardzo i po domu chodzę w opartych spodniach lub kusych kieckach a kiedyś tak nie było. Faceci to wzrokowcy...

Gość gość
Też chodze seksownie ubrana, do spania zawsze sexy koszulki, jak pisalam w łóżku było gorace az powoli z dnis na dzien zaczeli sie psuc właśnie w łóżku najpierw tlumaczyl ze zmeczony później przejedxony a to glowa go bolala i już wtedy zapalala mi sie czerwona lampka.W koncu nic nie chcial a jak już wymusilam bo tak to czulam to mial niepelny wzwod to o czyms świadczy.

Gość gość
Dlaczego wy kobiety tak skaczecie wokół facetów, którzy mają was w doopie ??????? Nigdy tego nie zrozumiem...

Gość gość
Napisal ze jutro przyjdzie do dzieci.Dzieciom powiefzialm że tata pojechał do pracy.Nie wiem jak zniosa prawdę.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. Dzieciom powiedz prawdę, ale bez zbędnych szczegółów - tata na razie nie będzie mieszkał z Wami, ale będzie się z dziećmi spotykał. Z mężem ustal tygodniowy grafik spotkań i sprawy finansowe. Skup się na dzieciach i sobie

Gość gość
a ja bym była szczęśliwa gdyby mój mąż mnie zostawił, a skurczybyk siedzi przy mnie ciągle :O