Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna969696

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość zuzanna969696

Witam was kobietki, moje cykle trwają przeważnie 29 dni. Kochałam się z moim chłopakiem 8dc (stosunek przerywany) i 9dc dwukrotnie już z zakończeniem w środku. Owulacja w tym cyklu u mnie powinna przypadać na 16dc. Wczoraj (17dc) zaczęłam odczuwać silne bóle podbrzusza, było mi strasznie gorąco, później zaczął mnie bolec prawy jajnik i do tego zauwazylam takie bladobrązowe plamienie (niewielka ilość). Dzisiaj (18dc) znowu bolał mnie brzuch tak (bardziej z lewej strony i lewy jajnik, później całe podbrzusze), ze wracając do domu musiałam usiąść na ławce w parku na chwile i odczekać bo nie mogłam dalej iść, do tego zrobiłam sie senna (przespałam pół dnia). Wiem, ze to bardzo wczesnie ale jak myślicie są jakies szanse na to, ze jestem w ciazy? Dodam, ze nigdy wcześniej nie miałam takich objawów po owulacji. Dziękuje z góry za odpowiedz

Gość gość
Raczej zapalenie przydatków, które nieleczone powoduje niepłodność. Nie ma szans żeby to były objawy ciąży. Do lekarza!

Gość gość
Po.pierwsze po chuj zakladasz milion tematow? Po drugie-to pytanie to chyba zart?