Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna969696

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość zuzanna969696

Witam was kobietki, moje cykle trwają przeważnie 29 dni. Kochałam się z moim chłopakiem 8dc (stosunek przerywany) i 9dc dwukrotnie już z zakończeniem w środku. Owulacja w tym cyklu u mnie powinna przypadać na 16dc. Wczoraj (17dc) zaczęłam odczuwać silne bóle podbrzusza, było mi strasznie gorąco, później zaczął mnie bolec prawy jajnik i do tego zauwazylam takie bladobrązowe plamienie (niewielka ilość). Dzisiaj (18dc) znowu bolał mnie brzuch tak (bardziej z lewej strony i lewy jajnik, później całe podbrzusze), ze wracając do domu musiałam usiąść na ławce w parku na chwile i odczekać bo nie mogłam dalej iść, do tego zrobiłam sie senna (przespałam pół dnia). Wiem, ze to bardzo wczesnie ale jak myślicie są jakies szanse na to, ze jestem w ciazy? Dodam, ze nigdy wcześniej nie miałam takich objawów po owulacji. Dziękuje z góry za odpowiedz

Gość gość
Powróżyc ci z fusow po kawie? ...........

Gość gość
E tam, z fusow...ja moge ze szklanej kuli.

To bardzo wcześnie - jeszcze nie robiłabym sobie nadziei... Musisz troszkę poczekać, by się przekonać, czy te objawy rzeczywiście maja coś wspólnego z ewentualna ciąża. :)