Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten normalny

Czy tylko ja tak mam ?

Polecane posty

Gość Ten normalny

Mam 16 lat,i mam pewien problem otóż jestem spokojnym chłopakiem który nie pije nie pali,Nie ćpa ani nie zgrywa przed każdym kozaka.I nie wiem dlaczego nigdy nie miałem dziewczyny,nigdy się nie całowałem ani nie przytulałem (może tylko 3 razy tak po przyjacielsku) gdy inni mieli już z tym styczność dawno za sobą,nawet niektórzy z moich rówieśników mieli już pierwszy raz.. Czym to może być spowodowane ? Jak pisałem wyżej jestem spokojnym facetem nie biorę używek żadnych ani nie jestem patusem jak większość naszego społeczeństwa. Z wygladu nie jestem chyba taki zły nie chodzę w rurkach i nie mam grzywki na pół metra,ale mam pasję i zainteresowania a nie zbieranie durnych laików na fb jak każdy.Dlaczego inni patusy i wgl mają branie i wgl a taki normalny chlopak ni c***a za przeproszeniem ?Moze ktoś poradzi wytłuMaczy mi ... :(

Gość gość
właśnie dlatego że ośmielasz się być inny. czy za twoich czy za moich czasów inność była sekowana. tylko od ciebie zależy czy to wytrwasz i będziesz sobą, będziesz sam sobie wyznaczał szlak a nie pozwolisz ślepo truchtać za stadem baranów. szczerze mówiąc zawsze wolałam takich odstających outsiderów niż tylko gogusiów za którymi latało pół szkoły takich samych zresztą pustaków jak te gogusie.