Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D3jm

Mandat od kanara

Polecane posty

Gość D3jm

Dostałem dzisiaj mandat od kanara w autobusie ,ale wystawiając go nie poprosił mnie o podpis tylko wręczył mi ten świstek a rubryka z podpisem jak była pusta tak jest.Mogę się jakoś od tego odwołać czy nie?

Gość gość
jasne. wszelkie dane o tobie łącznie te z seria dowodu i peselem mógł dostać od kochanki w przychodni zdrowia. nie potwierdziłes podpisem przyjęcia mandatu niech sie buja. jego też obowiązuja przepisy

Gość gość
podpis to jedna z wazniejszych procedur prawnych. nie wiem czy jest w ogóle możliwosc odmowy przyjęcia takiego mandatu. w polsce wszystko jest mozliwe

Gość gość
nie było cie tam nie wiesz o co chodzi nie wnikasz w szahrajstwa kanarów bo cie kiedyś pobili i sie boisz. prosisz zeby nie wymieniano cie z nazwiska kiedy do niego zapukaja spytać czemu nie wezwał policji. zreszta kanary to sa kooorfy chodzece trz to zamknac albvo wystrzelać. kiedys wsiadłem do autobusu chciałem kupic bilet u kierowcy tamtem że nie ma. i zara mi kanar wyrasta ze swoim "mandacikiem" wyjepałem stamtąd jeszcze mu kopa chciałem koorfie zajepac

Gość gość
zresztą moze to nie był kanar. nie wiem. tak czy inaczej kanary nie lepsze. nawet sie nie muszą legtymować podobno. kiedyś mnie obezwładnili jak jakiegos koorfa bandyte i mi mówia ze im wolno bo aresztowanie obywatelskie. żebym taki wkooorfiony nie był to bym ich wysmiał

Gość gość
kooorfa se jakis komuch sprywatyzował tramwaje i autobusy wybudowane pewnie kooorfa w czynie społecznym za komuny przez mojego dziadka a takie kooorfy mnie beda szarpały. juz powiedziałem ze jeszcze raz i ich znajde i napiertole im kopów w domu przy rodzinie

Gość gość
te czerwone kórfy od komunikacji miejskiej tez sie powinno odstrzelic bo żeruja na budżecie a kaske z bilecików se koorfa kitraja w bankach. to jepana klika razem z prezydentami miast i tymi kooorfami z ratuszy

Gość gość
wyjepac to koorfa w peeesdu w powietrze postawic karuzele dla dzieci niech jepane czerwone kooorfy pchaja

Gość gość
wszyscy razem: wypiertalac z komuchami wypiertalać z komuchami

Gość gość
osobiście wypusciłbym pedofili i gwałcicieli z więzień jakby sie pisemnie zobowiazali wydooopcyc ratuszowców kanarów i inne buractwo