Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylam piekna dziewczyna z fajnym cialem...

Polecane posty

Gość gość

ale od kiedy odmowilam mu seksu,to stalam sie zimna i chorobliwie zlosliwa d*****.No coz :) Ktoras z was tez juz miala przyjemnosc poznac takiego kretyna ? :)

Gość gość
Mialyscie tak ? Ze facet jest mily,dopoki robi sobie nadzieje,ze pojdziecie z nim do lozka ? A jak sie okaze,ze nic z tego,to wychodzi z niego jego prawdziwa natura ? :D

Gość gość
Zadna ? :)

Gość gośćmala
Ja wlasnie mam chwile czasu dla siebie bo moj zasnal. Niestety roznie to bywa,ja od dwoch lat praktycznie 2x dziennie (a juz obowiazkowo przed spaniem) musze swojego faceta zaspokoic ustami,serio. Czasem mnie w nocy budzi i musze go „obsluzyc”.. ogolnie jest z niego super gosc ale ma taki odpal. Jak mu raz odmowilam to żałuje tego do dzisiaj..

Gość gość
No ja byłam wzorem cnot i urody, a jak dałam gościowi kosza, to okazało się, ze jestem dla niego za stara. On miał 45 lat, ja 36 :) a jak sobie znalazłam faceta lat 29 to prawie go szlag trafil

Gość gość
co za próżne kur!wy z was, ja prdl

Gość gość
Koles ktory chce loda nie szanuje a juz na pewno nie kocha swojej kobiety. I jak tu ja pozniej pocalowac. To tak jakby lizac wlasnego wstretnego siusiora :o czyli masakra

Gość gość
To tak jakby lizac wlasnego wstretnego siusiora pechowiec.gif czyli masakrax x x A lubicie potajemnie lizac swego siusiora wiec stad te zapedy

Gość gość
Jestem swiezo po takiej akcji. Prawie mowil ze mnie kochal, pisal non stop, kotku, zabko, skarbie, wszystko. Na e spotkaniu nie dalam sie przeleciec w, uwaga, samochodzie, i okazalo sie ze goscia nie ma. Kamien w wode. Jak zyc???? ;)

Gość SuperSamiec
Zdarzają sie i tacy pajace :) Jednak prosze nie generalizowac :) Dobranoc Paniom :)

Gość gość
Niestety, oni tacy już są. Z tego względu jakoś nie mam ochoty na związek z mężczyzną. :/

Gość gość
Możecie być sobie piękne ale jak patrzę czasem na stan waszych dziurek to niedobrze mi się robi - posiniaczone, opryszczonę,nadmiernie zarośnięte i obsrane waginy i otbytu...

Gość gość
Bo ludzkie genitalia w ogóle nie są zbyt urodziwe - u obu płci. Taka prawda. Mnie to skutecznie zniechęca do współżycia. :(

Gość gość
No nawet wyglądacie ładnie ale czar pryska jak ściągnięcie gacie i pokażecie te swoje zarośnięte krzakiem rozklapichy z przerośniętym sromem :o Serio...

Gość gość
kto ma przerosniety srom...

Gość gość
Penisy też ohyda... :(

Gość gość
Tez tak mialam! Liczyl na sex a stracil prace i ciagle koty udostepnia na fb :( Istny debil i nieudacznik zyciowy a liczyl na latwy sex Cwaniak jeden!!!

Gość gość
Najlepsi to są ci co chcą nas przelecieć w aucie, bo tanio, nigdzie nie trzeba wozić i jeszcze nam wciskają kit, że lubią takie akcje i w samochodzie najlepiej hahahahahaha