Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yato

Podoba mi się siostra

Polecane posty

Gość yato

Mam 25l moja siostra ma 23 kiedyś jak byliśmy młodsi uprawialiśmy pare razy sex teraz moja siostra ma chłopaka a ja nie moge pszestać o niej myśleć co mam zrobić czy ktoś miał taki problem?

Gość yato
pamiętam też jak ojciec gwałcił mnie namydlonym palcem

Gość gość
eeee już nie przesadzaj skoro twierdzisz że " jak byliśmy młodsi uprawialiśmy pare razy sex" to o pobawienie się twoim konikiem jak będzie miała czas i ochotę zawsze możesz ją poprosić no chyba że masz małego kucyka i kompleksy z tym związane to faktycznie masz problem !

Gość jensswey
do yato. ja też uważam że moja siostra jest atrakcyjna. jak sie nie zamykała w łazience yo nieraz widziałem ją nago. teraz ma 23 lata, widzialem ją kiedyś nago w saunie i doszedlem do wniosku że jest bardzo atrakcyja, jest szczypła, wydepilowana ma duży biust, i fajną cipkę i tyłek.

Gość gość
Z samego rana i już onaniści :/

Gość gość
Kologo módl sie a Bóg Cie uwolni od tej myśli. Pros św. Józefa o dobro żone

Gość gość
Moja jest również bardzo atrakcyjna, wszyscy moi kumple się na nią napalają i chyba cała szkoła. Ma 16 lat ja mam 19 i to bardzo głupie bo często o niej myślę jako o osobie z którą chciałbym się przespać . Mam dziewczynę, uprawiamy seks niby nie powinienem mieć braków w tej kwestii. Ale cały czas się napalam na siostrę a kontakt mamy bardzo dobry. Chyba powinienem się leczyć, podkradam jej majtki które niedawno ściągnęła z siebie, skarpetki, staniki i chyba nie muszę pisać co z tym robie. Uwielbiam zapach jej skarpet i pończoch czy butów. Wiem jedno z tego trzeba się leczyć. Często robiąc to z dziewczyną która jest równie atrakcyjna wyobrażam sobie siostrę. Zwyczajnie bym ją zerżnął .