Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec kaze mi pracowac na pol etatu !!

Polecane posty

Gość gość
tak to sie kończy jak pozwoliz staremu na troche wytchnienia. zaczyna ogladać bajki snuć plany o zamkach a jakbyś go napiertalał regularnie to nawet by nie właczył telewizora bez pytania.

Gość gość
obejrzyj se programy przyrodnicze. jak sie krokodyle z jaj wyklują to muszą spiertalac na drzewa zeby ich stara nie szamła. jak im sie uda to gdy dorosna podgryzaja mamuśke bo krokodyle rosną całe zycie. dlaczego? dlatego żeby ich własne potomstwo nie zżarło. ty jeszcze rosniesz? nie? no to papa

Gość gość
to je bitwa a nie bajka panie tata;) zamki zostaw przedszkolakom:) do roboty marsz bo mam układ z władzą

Gość gość
Panowie prosze sie nie klucic jestem autorem tego pustu i chce wiedzec ze mam racje poprosze o konkretne odpowiedzi wedlug mnie to on moj stary ma na mnie pracowac jaka jest wasza opinia na temat ??

Gość gość
moja opinia jst taka, że jestes rozpuszczony i masz zle w glowie. nie, jak uczysz sie zaocznie nikt nie ma obowiazku cie utrzymywac

Gość gość
Na twoim miejscu wynajeła bym prawnika na koszt ojca oczywiście, bo jego obowiązkiem jest cie utrzymywać, który będzie reprezentował twoje interesy przed ojcem. Jak prawnik nie dojdzie z ojcem do porozumienia w sprawie twego utrzymania to sprawa trafi do sądu. I to jest dobry plan którym pokażesz ojcu gdzie jest jego miejsce i jakie ma obowiązki.

Gość gość
Acha i jeszcze jedno! Nie zapomnij poinformować o wszystkim dzielnicowego. Niech wie jaka z ojca jest patologia!

Gość gość
Jak bym mial takiego starego ale bym go lal po lbie susyna

Gość gość
Wez sie gnoju do roboty a nie zyc kosztem starego !!!!