Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kontakt babci z wnukiem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie.jestem ojcem mam synka w wieku 6 lat. Ma babcie która mieszka od nas dosłownie 500 metrów "to moja mama". Kiedyś przyjeżdżała dość często do nas opiekowała się wnukiem spędzała z nim czas a teraz przyjeżdża raz na kilka tygodni i to jak przyjedzie to posiedzi niecała godzinę nawet nie pogada z moim synkiem tylko pouczanie wieczne. Tłumaczy się praca sprzątaniem itp itd. Ale do cholery mieszka 500 metrów od nas! Jedzie do pracy i wraca z pracy nawet moja ulicą. Wydzwania do mnie i chwali się ze na weekend jedzie w góry na wycieczkę z koleżankami gdzieś na spacer czy na imprezę w tygodniu na jogę itp. Ale dla wnuka nie ma czasu . I tu moje pytanie: Powiedzcie mi czy to ja powinienem jeździć do mojej mamy z moim synkiem czy to babci powinno zależeć zeby przyjechać i odwiedzić wnuka? Już zgłupiałem czasami myśle ze to może moja wina bo nie jeżdżę z synkiem do babci? Mi się wydaje ze to babcia chyba powinna 6 latka odwiedzać i jej powinno zależeć na kontaktach z wnukiem. Kiedyś jak był w przedszkolu dzień babci to przyszła dosłownie na ostatnia chwile na przedstawienie a od razu po przedstawieniu powiedziała ze musi jechać bo się umówiła z koleżankami i nawet nie została na poczęstunku. Czy to ja zle robię I mi powinno zależeć na tym zeby dziecko miało dobry kontakt z babcia???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować