Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Debilu

Polecane posty

Gość gość

Czego tu nie rozumiesz- w żadnym aspekcie nie jesteś dla mnie interesującym mężczyzną a mówienie o kochaniu przez ciebie kilku kobiet, w tym mnie, wręcz mi uwłacza. Ale skąd może wiedzieć o tym facet, który godził się się być dochodzącym kochankiem mężatki, która powiedziała ze się nie rozwiedzie? Który zakochuje się w każdej po ostrym seksie, z wyjątkiem mnie -klody:p dlaczego mnie pokochałes? Pewnie sam nie wiesz:p DAJ MI SPOKÓJ, ZOSTAW MNIE, MÓW ZE MNIE RZUCIŁEŚ A JA BLAGAŁAM O KONTAKTY Z TOBĄ, JEŻELI TEGO POTRZEBUJESZ, BY POCZUC SIE MESKIM, WISI MI TO, BYLEBYŚ DAŁ MI SPOKOJ I PRZESTAŁ BYĆ O MNIE ZAZDROSNYM I DAŁ MI ŻYĆ JAK CHCE I Z KIM CHCĘ.

Gość gość
Debilka :D

Gość gość
Dziewczyno, uwierz że można kochać kilka osób jednocześnie. Ja kocham dwóch mężczyzn i są to 2 różne miłości. Ale nadal są to MIŁOŚCI, bo tak czuję. A ty żądasz być jedyną. Będziesz jedyną, gdy sobie to wywalczysz.

Gość a kto tu jest o
ciebie zazdrosny ? :-D w jaki sposób to okazuje ? :-D w żaden ? :-D czy może to się dzieje w twojej głowie tylko ?

Gość gość
Pewnie tylko w jej głowie, ale ona próbuje wmówić mu zazdrość, żeby on uwierzył, że naprawdę tak jest :P

Gość gość
gość dziś Wywalczyć? Debilu Kobieta nie walczy o faceta, baba być może, mężczyzna walczy o kobiete, debil patrzy jak baby biorą się za łby o niego . Czyli ani Kobieta dla debila ani debil dla niej, może w końcu to zrozumiesz. x Obrażając rywalkę na każdym kroku chcesz powiedzieć, że nie walczysz o faceta? :D Żałosna. Pierwsza atakujesz ją i łapiesz za łeb :) Nigdzie nie zauważyłem żeby ona pierwsza atakowała.

Gość gość
Jeśli będziesz chciała zachować godność, będziesz musiała odpuścić. Obrażaj dalej, co z tego że stracisz godność, ale może wywalczysz tego wspaniałego faceta ;) I tak żaden inny by cię pewnie nie zechciał :P