Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirta

wróżby z obrączki

Polecane posty

Gość tirta

Wróżyliście kiedyś z obrączki? Czy sprawdziło się? Jest to luźny wątek, więc proszę nie spinać się i traktować to z przymrużeniem oka.

Gość tirta
Ktoś coś?

Gość gość
Sprawdza się chyba wszystkim.

Gość gość
Rowniez jestem ciekaw. Maniury dawajcie jakieś sprawdzone wróżby, ktore moge zrobic w domu :)

Gość gośćśćć
tirta wczoraj ja kiedyś sobie wrożyłam i mi wyszło że w tym roku wyjdę za mąż i urodzę dziecko, a tymczasem nie mam nawet żadnego kolegi, a co tu dopiero mówić o partnerze. Myślę że ta wróżba pokazuje to co chcesz zobaczyć, podświadomość na to działa ale z rzeczywistością nie ma to nic wspólnego.

Gość gość
ja musi zrobic meżatka swoja obrączka

Gość tirta
I mnie za każdym razem tak samo pokazuje płeć i liczbę dzieci. Obrączka nie musi być swoja, aby była złota czy srebrna.

Gość gość
Mnie kiedyś dawno temu wróżyła moja ciocia. Wyszło mi wtedy, że wyjdę za mąż w wieku 24 lat i że będę miała dwoje dzieci. Synów. Za mąż wyszłam w wieku 22 lat, a dzieci faktycznie urodziłam dwoje, ale obie to córki... :-) Tak, że nie ma co wierzyć. Jak również w to, że jak matka jest w ciąży z córką to brzydnie (ja nie brzydłam), albo, że jak matka ma ochotę na słodkie to urodzi się córka , a jak ostre, to syn. Fakt, w pierwszej ciąży miałam apetyt na słodkie, w drugiej na ostre, a jak wcześniej pisałam urodziłam córki.