Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analiza lisia

Czy to prawdziwa miłość, walczyć czy odpuścić?

Polecane posty

Gość analiza lisia
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi. Powiedziałam wprost, zapytałam. Dostałam odpowiedź wprost - boli, ale nie doszukuje się już niczego między wierszami, bo niczego tam nie ma. Mieliście rację, on zamknął już ten temat. Wyjedzie. A ja przynajmniej wiem, że walczyłam do końca ;-)

Gość gość
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją z tego, a mądzi korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtóczie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia.

Gość gość
napisał,że to koniec?no i widzisz, tak najprościej, zapytać. On nie czuje tego co Ty, nie wyjezdzałby i nie posypałoby sie po paru miesiącach gdyby miało coś z tego byc

Gość analiza lisia
Niezupełnie. Na pytanie odpowiedział wymijajaco, tzn. ani na tak, ani na nie. Stwierdził, że i tak wyjedzie, bo nie chce już mieszkać w naszej miejscowości. A ja zawsze mogę do niego przyjechać. Dla mnie sytuacja jasna.

Gość gość
Wyjedziemy i sprawa zakończona. Po 30 uzeranie się z kimś takim to masochizm. Poza tym dorosły człowiek który się tak zachowuje ma jakieś deficyty i to jest fakt.