Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kameleon20

Dziewczyna ze mną pogrywa?

Polecane posty

Gość kameleon20

Cześć, ostatnio zauważyłem że dziewczyna mnie olewa/pogrywa ze mną. Jesteśmy razem pół roku, a jakoś ostatnie dni zauważyłem że mnie olewa, jak się spotykamy są całuski, przytulasy itd. ale nie wysyła już smsów (dobranoc, miłego dnia), wydaje mi się że chcę poudawać niedostępną bo czymś jej zawiniłem. Dodam że jestem przystojny, a i pisze z różnymi dziewczynami czy to może być powód jej zachowania - jest o mnie zazdrosna. Powiem że jak się widzimy to jest okej, ale gdy nie jesteśmy razem bierze mnie bardziej na dystans. Chce wiedzieć czy Wy kobiety możecie obrać taką taktykę, a ja również nie mam zamiaru za nią ciągle latać, mam do siebie szacunek i znam swoją wartość, ale zależy mi na niej i na tym związku i chciałbym wiedzieć uzyskać jakąś podpowiedź od Was kobietki co mogłem zrobić nie tak. PS: Nie zdradziłem jej ani nic z tych rzeczy, spotykam się od czasu do czasu z koleżankami ale to wypad do maca lub pogadać w jakiejś galerii, pisze również z innymi ale czy to powód żeby tak robić? :D Pozdrawiam, czekam na odp!

Gość gość
powiedz jej ze nigdy nie bedzie ta jedyna i zeby sie z tym pogodziła

Gość kamaleon20
up

Gość gość
Dlaczego mam jej tak powiedzieć? Chce wiedzieć czy ona pogrywa czy coś jest na rzeczy, najchętniej wysłuchałbym kobiet czy obieracie taką taktykę co ona może mieć na celu, gdy ostatnio pisaliśmy powiedziała że wie że mi zależy, a mimo to nadal jest jak jest.

Gość gość
A wolny jestes ?