Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cena ta cena za metr kwadratowy mieszkania jest wysoka? Czy ok?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkanie w Łodzi, stan deweloperski, 5300zł\m2.

Gość gość
to dosyć nieprecyzyjne. tak naprawdę nie płacisz tylko za powierzchnie. a nie napisałeś za co jeszcze.

Gość gość
Miejsca parkingowego nie kupuje, komórki lokatorskie j też nie.

Gość gość
Optymalna cena. Nie za niska, ale tez nie kosmos.

Gość gość
to nadal za mało aby cokolwiek powiedzieć. ceny są dwie. tzw rynkowa i ta jaką jestes w stanie zapłacić za to ci ci oferują. jak dla mnie cena którą podałes jest nie do przyjecia choc być moze jest to jedno z tańszych mieszkań na rynku. musisz płacic za cały metr? skoro już sie uparłes przy takim przeliczniku?

Gość gość
Za drogo. Max 2500zł jest okej, wszystko powyzej to pompowanie kabzy deweloperowi.

Gość gość
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Cena jest za metr kwadratowy bo taką się podaje, co mam jeszcze napisać? Sorry ale ty od tych 2500 za metr to nie masz pojęcia o rynku nieruchomości w takim razie.

Na cenę mieszkania czy też domu wpływa wiele czynników, często nawet takich o których sami nie mamy pojęcia. Ja osobiście nie byłabym w stanie szukać mieszkania na własną rękę. Na rynku prosperuje wiele renomowanych agencji nieruchomości, z których warto skorzystać. Osobiście mogę polecić wam Nieruchomości 123 z Rzeszowa i okolic. Na pewno nikt z was nie zawiedzie się na tej współpracy.