Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punk Rock Metallica Girl

Kupa prosto z mojej d**y

Polecane posty

Gość gość
Jesli to prawda i jestes dziewczyną to nawet zaplacilbym za to bys zrobila ja na mnie. Kreci mnie to tym bardziej jak laska jest rockmenką Pankówą,krecą mnie zepsute dziewczyny jak nic innego na swiecie:)

Gość gość
ona ma 13 lat pedofilu :O

Gość gość
19:06?a skad takie masz wiadomosci Psikuto? Jest podane info przez nia? Nie ma. Wiec Łaskawie Wyp******laj trzy hooje w bok odemnie ne krofilski podmiocie

Gość gość
No wiec jestes za mloda na takie akcje a ja za stary by isc do pierdla. Powonnas bawic sie jeszcze lalkami a nie zarzucac temat scatu

Gość gość
Oho podszyw psiarni lub kolejnego nieudacznika szukajacego sensacji by schwytac goscia lubiacego mlode panienki:) haha jakim imbecylem trzeba by bylo byc by dac sie nabrac na taki prosty chwyt. Zmiana w podszywie jest zauwazalna po probie uzywaniu jezyka pisanego 13latki,lecz niestety nie wyszlo to prowokatorowi. Tak wiec nasuwa sie pytanie,ja inteligentny czy ty pusty zakuty łeb?obstawiam na nr.2. Ps.swoją drogą krecą mnie cyfry od 7do11

Gość gość
19:47:) oczywiście że 2:)

Gość gość
Dwójka bezapelacyjnie

Gość gość
Punk Rock Metal Girl, ja wiem że teraz młodzież chce mieć wszystko najlepszego, najnowsze, od najbardziej znanych marek. Najlepiej kupione w sklepie firmowym. Ale skąd weźmiecie na to pieniądze ? Nie każdy ma bogatych rodziców.