Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Moje osiągniecie z dzisiaj

Polecane posty

ja mam dwa życia, jeden to życie muzyka perkusisty a drugie to zycie polaczka pokrzywdzonego przez los, i obecnie prowadze zycie polaczka pokrzywdzonego bez los i moim osiagnieciem jest to ze przez ostatnie 48h wypaliłem tylko 3 fajki, a dla odmiany tydzień temu wypaliłem przez 48h jakies 10-12. Rok temu wypaliłem przez 48h gdzies 20-30. Skoncze z tym swinstwem, a ja zaczne w końcu mieć kontrolę nad sobą.

Moje życie obecnie wyglada tak wstaje o 10, expie do 16, potem obiad, potem expimy dalej, albo bossy czy tam goldy, potem o 20 są wz. Potem jak coś wolne to ewentualnie jakiś hunt, i spać. Moja tibijska dziewczyna tak samo xD

Calkiem spoko, ale uważaj na plecy, bo łatwo jest sobie przez komputer rozjebać, ja w Polsce przez 6 miesięcy zdazylem sobie rozjebac plecy, ale trzeba się powoli kurować, bo za 2 tygodnie lecę do innego świata i mam zamiar jak najszybciej pojechać na wycieczkę rowerową xD.

a tak na serio to nie wiem, ale szybciej jak w lipcu mnie nie będzie w Polsce. Ogólnie to tęsknie sobie za tym, jak mieszkałem kiedyś w 2013 u siebie w mieszkaniu, samemu, grałem w gierki na 40 calowym ekranie, na dużym fajnym biurku i wygodnym fotelu, i dwuosobowe łóżko, i spokój cisza... Teraz mam łazienkę i kuchnie po remoncie, to miałbym jeszcze większy odlot... ;D. Ogólnie to jadę teraz do anglii trochę ze względu na ludzi, których tam poznałem, bo przykro byłoby tak zniknąć, ale kiedyś mam zamiar przyjechać do Polski do siebie i sobie mieszkać, tak jak kiedyś...

To zależy, tam jest inny komfort życia, powietrze tak nie śmierdzi. No i na więcej sobie można pozwolić, ja tam teraz średnio co 2-3 razy w tygodniu minimum jadam na mieście, kiedyś się codziennie chodziło, do jednej knajpy na drinka i starter do drugiej na kolacje do trzeciej na deser do czwartej na poprawkę... A tutaj tylko chleb i chleb i chleb :O.

ja zyje obecnie tak jak to klaudia powiedziała 'normalni ludzie to mają zycie, a my napierpalamy w tibie od rana do nocy' no kobieta ideal przynajmiej dla mnie. Nawet tak se mysłałem po co mi robota jak na kościach na roshu zarabiam 1,2kk w kasie w godzine, a 1kk obecnie na allegro 12zl czyli minimalna krajowa wychodzi ;D chyba se to do cv wpisze jako doświadczenie zawodowe

aa tam, ja sam kiedyś grywałem po 16h dziennie w gry przez pol roku, wlasnie od tibii zaczynałem xD. Samemu mieszkałem, spałem sobie kiedy chce, ciągle wyspany wypoczęty, w mózgu harmonię miałem, no chyba, że prądu zabrakło xD. I najchętniej to bym do tego wrócił ;D. Do tego bardzo lubię swoje osiedle w Polsce, tam się zawsze czuje magicznie i wycisza mnie.

ja już grzeczny, nie bede się w żadne wojny mieszać na securze, ganiałem się przez kilka miesięcy z debilami na neranie potem na candii, ale dość tego. Oglądałem ostatnio streama jak abeki na neranie ganiają mój były team, ale mam na to wywalone już, tam każdy chciał rządzić i jeden być mądrzejszy od drugiego to niech mają. Nie żałuje czasu na neranie, ogółem 2017 był najlepszy w moim życiu ;d

w moim 2013, to był mój rok. Wtedy rzuciłem szkołę :classic_cool:. To było najlepsze co kiedykolwiek zrobiłem xD.

no to GZ. ja najlepsze bootsy jakie zloociłem to boots of haste XD

Gość gość
Stary hooj widac ze mnie,nic a nic nie czaje o czym piszecie. Masakra mając 40lat a czuc sie jak jakis dziwoląg z innej planety:(

to tylko gry komputerowe, jak ktoś nie jest zaznajomiony z daną grą to język związany z tą grą dla tego kogoś jest niezrozumiały ;D.

Gość gość
gość dziś bo oni żyją wirtualnie grami, jak ktoś tak czasu nie spędza to trudno żeby czaił

Gość gość
Dzieki wiec Panowie za wyjasnienie bo juz myslalem ze łamiecie manuskrypt Wojnicza:)