Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mature w tym roku i jestem w ciazy, jak sie zabic..

Polecane posty

Gość gość

to juz koniec, zhanbilam sie...mam 20 lat w tym roku. mysle nad powieszenie, podcieciem zyl, wzieciem tabletek..

Gość gość
pojedź do czech tam aborcja jest legalna

Gość gość
Nikt ci nie kazał uprawiać seks w tam młodym wieku

Gość gość
O k****, znowu się zaczyna. Kolejny temat zaatakowany przez tych przegrywów od seksu po siedemdziesiątce :o

Gość stelka go
Odbija ci ? Nie ty pierwsza i nie ostatnia .Najpierw porozmawiaj z rodzicami a potem trzeba powiadomić szkołę .W dzisiejszych czasach to nie jest rzadkość i to również we wcześniejszych klasach i nie jest to żadną hańbą .Dasz radę .Powiadom rodziców ,od tego musisz zacząć,nie jesteś sama.

Gość gość
Nie dziwie sie matura to cos strasznego tyle nauki i stresu wspolczuje:-(

Gość gość
Już dała d**y w tak młodym wieku patologia

Gość gość
a to jest piękny przykład zakazywania w naszym państwie aborcji gdyby autorka spełniła swoje groźby to by siebie uśmierciła i tym samym płód uważany przez katolików za dziecko jakby aborcja była legalna to by usunęła płód i dalej by żyła pomijam moralność chodzi o samą logikę że zabranianie aborcji jest złe

Gość gość
wiecie co jest najlepsze? to byl moj pierwszy raz gdy bylam zalana w trupa dziewicxtwo sdtracilam i zaszlam w ciaze..nawet nie pamietam go zrobil to bez mojej zgody,..,

Gość gość
Nikt jej nie kazal uprawiać seks sama jest sobie winna

Gość gość
No to jak była taka sytuacja to zgloś na policje ze Cię zgwałcil

Gość gość
gość dziś x to idź na policję i zgłoś przestępstwo w tedy normalnie usuną płoda

Gość gość
Gł€ęłumaczneie wiemm ale mam dwie najl;epsze koelzanki one sie ciagle chwalily ze to z tym to z tamtyym i rtobily to wieku 15, 16 lat i do teraz wymieniaja facetow jak rekawiczki, ja moze chcialam zobaczyc jak to jest, nigdy bym tego a trzezwo nie zrobila upilam sie i w sumie jakos poszlo z facetem jakiego nie znam boze, niebnchce mi sie zyc, to KONIEC

Gość gość
To był twój chłopak?

Gość gość
wysmieja mnie, bylam pijana wiec sama mu sie dalam ;((((

Gość gość
Hahahahaha

Gość gość
ciąża nie jest aż taka zła w sensie że masz w sobie dna sprawcy nie ródź dziecka przestępny bo będzie takie jak tatuś a potem jeszcze cię zamorduje w nocy czy coś idź na policje usuną płoda a tego gnoja do więzienia wsadzą

Gość gość
Nigdy nie mialam chlopaka. Bylam pierwsyz raz w takiej sytuacji..i co? zaszlam w ciaze z nieznaym mi mezczyznom, na polcije nie pojde, bo sie totalnie osmiesze, mysle nad samobojstwem i nad wyjazdem z kraju.. jestem totalnie sama.. :(

Gość gość
Spokojnie kobieto, jestes dorosla i o zadnej hanbie nie ma mowy. Sex jest dla ludzi. Ciaza to nie koniec swiata, nie smiertelna choroba, uspokuj sie najpierw. W ciazy tez mozesz zdawac mature, ciaza pada na brzuch a nie na mozg. Uporzadkuj swoje mysli, pewnie jestes zaszokowana, zaskoczona ciaza, porozmawiaj z kims z rodziny, z lekarzem, psychologiem no i przede wszystkim z Twoim partnerem. Nie podejmuj zadnej decyzji pochopnie, dobrze przespij te decyzje. Glowa do gory, z kazdej sytuacji jest wiele wyjsc.

Gość gość
Musisz dziecko wychować Zabicie sie nic ci nie da Mama bedzie rozpaczać Pojdziesz do piekła A tam bedzue gorzej niz w tej sutuacji ktorej jestes Wybierz wychowanie Nie masz wyjscia Nauka nie zajac Mama wybaczy po roku Jak zobaczy dziecko Pozdr

Gość gość
ale ja nie moge urodzic, sama jestem jeszcze dzieckiem, sama sobie nie potrafie opomoc, cierpie na depresje, jestem juz w sumie po dwoch probach samobjczych a teraz juz totlanie chce odejsc z tego swiata, jestem NIKIM.

Gość gość
byłaś pijana ale pytanie takie czy chciałaś? czy byłaś nieprzytomna a on cię skrzywdził ?

Gość gość
Nie wyjeżdżaj z kraju Ja bylam wrocilam TAm jest dno wszedzie Emigracja gorsza od samobojstwo Samobojstwo gorsze od piekła Zyj i nie boj sie Jestesmy z toba kochana

Gość gość
bylam blisko zgona, ja po pijaku naprawde nie wiem co robie... to jest jakis dramat, bozeeee, trzymam ta glupia zyletke, ale taki tchorz jak ja jej pewnie nie uzyje, jestem taka niestabilna emocjonalnie, nie dam rady

Gość gość
Pomozcie dziewczynie jesli ktos umie Ja wypilam zubra i nie jestem w stanie madrze myslec

Gość gość
nie zabijaj się powiedz rodzicom

Gość gość
Poradz sie swojego psychiatry, mozesz dostac wskazanie do aborcji, bo ciaza zagraza Twojemu zyciu.

Gość gość
Dasz rade Dziecko uleczy z depresji Chkopak niech sie toba zajmie Nie odbieraj sobie zycia bo to jest straszne

Gość gość
gość dziś Poradz sie swojego psychiatry, mozesz dostac wskazanie do aborcji, bo ciaza zagraza Twojemu Zyciu " No cos ty

Gość gość
gość dziś idź ty głupi dewocie dziewucha ma depresje ty mądry jesteś ? sam sie lecz u psychiatry bo masz problemy z myśleniem przez swoją sekte