Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćyu

Są szanse, czy to tylko syndrom zajętej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gośćyu

Cześć! Sprawa wyglada następująco: mam 18 lat, poznałam go 4 lata temu na wyjezdzie. Rozmowy cały dzien i cała noc, bez przerwy. Zaiskrzyło, bardzo dużo pisaliśmy, spotykaliśmy sie po wyjezdzie,SMS typu: ,,Cześć księżniczko, pora wstawać” i wiele innych, ale jako, ze jest 2 lata starszy, to nie chciał sie wiązać z krasnalem z 1 gim (zrozumiałe 100%; typowy friendzone). I tak, mysle o nim dzien w dzien od 4 lat. Co roku wyjezdzamy na ten sam wyjazd, co roku uczucie wraca ze zdwojona siła. W zeszłym roku sytuacja troche sie zmieniła, bo będąc na wyjezdzie byłam w związku. Wiadomo, większość czasu spędzona przy telefonie. I nagle główny bohater historii stał sie zazdrosny. Strasznie. Za każdym razem jakieś docinki w stosunku do chłopaka, odciąganie od telefonu itd. Wtedy zrozumiałam, ze nie potrafię pokochać nikogo innego, tylko właśnie jego. Min z jego powodu zerwałam z chłopakiem. Co zrobić? Jak sie odkochac? Czy może właśnie zadziałać cos w tym roku?

Gość gość
Kochasz go od 4 lat i pytasz, czy zadziałać? Niee, czekaj jeszcze kolejne 4, haha. Jasne, że zadzialaj, zapytaj, co czuje do Ciebie.

Gość gość
On Cie traktuje jako wyjazdową atrakcje, taki czasoumilacz. Jakby to było prawdziwe uczucie to juz dawno bylibyscie razem (co z tego ze jesteś 2 lata mlodsza? 2 lata to malo), a tu wyjazd za wyjazdem, co roku przez 4 lata, popiszecie i na tym się kończy ,,big love". Był zazdrosny bo myślał ze tylko jego będziesz wielbic, o nim myśleć, a tu zonk, masz chłopaka. Pojechalo mu to po EGO, znowu chciał byc tym najważniejszym ale bez zobowiazan (związku). Jeszcze sporo musisz się dowiedzieć o facetach, żyjesz w blogiej nieświadomości...ale młoda jesteś, można Ci wybaczyć naiwność.