Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana onna

Jak z takim postępować

Polecane posty

Gość zdezorientowana onna

Mam mętlik w głowie, jestem zdezorientowana jego zachowaniem. Facet kolega z pracy z innego działu, często rozmawialiśmy, śmialiśmy się, pomagał mi, było miło aż zrobiło się tak że zaczął o mnie zabiegać, dodam oboje wolni. Ja na początku bardzo sceptyczna, ale powoli przełamywał lody, to kawa, to piwo, to spacer były może trzy spotkania i jedna randka i masa wiadomości. Czułam motyle w brzuchu on też, taka intensywność trwała może trzy tygodnie. Później mieliśmy przerwę świąteczną nie widzieliśmy się tydzień ale pisał, dzwonił że tęskni że nie może się doczekać. I nagle od nowego roku coś się zmieniło. Nie ma już tej ekscytacji on tłumaczy ze wszystko po staremu ale pisze rzadziej, nie ma propozycji wyjścia, w pracy się mijamy. Nie to że mnie unika ale jest jakoś inaczej. Rozmawialiśmy o wszystkim znałam każda jego myśli a teraz niby coś powie coś napisze ale nie wiem czy to jest takie żeby sprawdzić czy dalej na niego lecę. Dwa dni nic nie pisał a dziś nagle wielkie zainteresowanie co robię, bo wie że mam wolne. Trochę jestem zawiedziona ale nie chce mu tego pokazać. Chciałam mu już raz wszystko dosadnie napisać że czuje że zaczął ze mną pogrywać ale to pewnie nie ma sensu. Nie wiem jak reagować na takie smsy jak ten dziś z pytaniem co robię, jak on nie piszę trzy dni to jakoś się nie dopytuje a tu nagle on chce wiedzieć co i jak.

Gość gość
Jestescie dobrymi znajomymi rowniez, wiec zapytaj co sie stalo, moze ma chorobe w rodzinie?

Gość gość
moze sama zagadaj a nie tylko czekasz az on pierwszy napisze-zapros go gdzies

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, jak z nim postępować, napisz do mojej wróżki Sofii, jes świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl