Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0508

Propozycje znajomych na FB

Polecane posty

Gość gość0508

Pomóżcie! Miesiąc temu z kimś się spotykalam, okazal się totalnym dupkiem. Nie mamy nic wspólnego, znajomych, szkół, pracy itp. Jest z oddalonego o 200km miasta. Miesiac temu usunelam jego numer, więc to nie przyczyna, że od tygodnia jest non stop na pierwszym miejscu w propozycjach znajomych na FB. Moje pytanie - dlaczego tak jest? Czy może to oznaczać że mnie podgląda? Jak go zablokować?

Gość gość
nie wiem czy mozesz zablokowac obcego? ale ja zablkowalam kolege ktory byl moim znajomym i mam go z głowy ;)

Gość gość
Nie znalazłam takiej opcji ;( Może to być przyczyną propozycji? Aż mnie wzdryga jak pomyślę że ten d**ek mnie podgląda ;(

Gość gość
To by mialo sens jak nic was nie laczy, sorry ;) Moze ktos sie zna i podpowie

Gość gość
A ja zauważyłam, że jak ktoś odwiedza twój profil, to się często wyświetla w propozycjach znajomych. :/ Najlepiej zablokuj go. Wgl Facebook to g****o!

Gość gość
23:12 mnie sie co chwile pokazuje dziewczyna mojego kolegi. Widać mnie i jego na paru wspólnych zdjęciach z czasów studiów, teraz sie nie kontaktujemy na żywo bo rozjechaliśmy sie w swoja stronę. Ona jest z jego miasta i na bank mnie nie zna. Czyżby była zazdrosna i mnie obczajała? :p

Gość gość
23:19 Haha kto wie? :) Serio, zauważyłam na Fejsie taką zależność. :)

Gość gość
To chyba coś w tym musi być skoro nie jestem sama w domyslach. Trzeba jakoś zablokować dziada ;)

Gość gość
Nie wiem, jak to jest z tymi odwiedzinami, bo w propozycjach mam osoby które bym podejrzewała o podglądanie mnie, ale też i takie z którymi kompletnie się nie znamy. Mnie najczęściej pokazują mi się w propozycjach znajomych profile tych osób, z którymi niedawno dodały się do znajomych moje przyjaciółki, moj facet i kilka innych osób, z którymi to ja się często kontaktuję, lajkuję itp. Coś na zasadzie: on go zna, to ty go tez znasz.

Gość gość
Poczytaj sobie jak go zablokowac i problem z glowy! ;)

Gość gość
Zablokuj s*******a !!! ;)

Gość gość
daj zdjecie z wąsami na profil i obserwuj zmiany

Gość mak kabra
Srajbuk to totalne gòwno dla przegrywów, a przegrywów jest masa, jak bydła na polanie

Gość gość
Też gdzieś czytałam, że osoby, które regularnie podglądają twój profil, są w propozycjach znajomych

Gość gość
To sa przypadkowe propozycje :) Sam mam takich masę gdzie występują ludzie, których nie znam :)