Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Alex

Zakłady on line

Polecane posty

Gość gość Alex

Czy uważacie zakłady on line za bezpieczne?

Gość gość
w jakim sensie?

Gość gość Arkadiusz
Po pierwsze co znaczy bezpieczne? Chodzi ci o wtopienie kasy? Tu jak wszędzie, jak sie nie znasz, to zawsze możesz stacić. Czy może o to by było to legalne? Bo jeżeli to drugie, to są specjalne serwisy, gdzie można to sprawdzić i byc pewnym że to co robisz jest legalne

Gość gość Alex
No właśnie tego, aby było to legalne, bo ostatnio sie przeraziłem, jak przeczytałem, ze ktoś ostawił jakąś kasę, a skarbówka mu ją zablokowała, bo podobno strona nielegalna

Gość gość
taaaak. ciekawe co takiego nielegalnego robia innego niż ci co to robia legalnie

Gość gość
ale... wszystko jest do przeskoczenia a komuszki pokazały swoje słabe strony. wiadomo jak i po co kręcą swoj "biznes" w zasadzie gdybym sobie postawił za cel ich puścic z torbami to by nie mieli szans. kolesie nie wiedzą z kim zadrli. myślą ze z jakimis kołkami od słoników z trąbami którzy nie umieją liczyć

Gość gość
powiem tak mam inny cel. nie dąże do konfrontacji ale jak mi sie dalej będą pętali pod nogami to ich kooorfów rospiertole

Gość gość
tam jest kilka problemów głownie psychologicznych. strace czas byc może będę musiał poświęcić czas i srodki wyjechac za granice albo nawet iśc do jakies zasyfionej roboty. to wszystko im sie podliczy bo taki już jestem. nie zapłacą to im zabiore wszystko

Gość gość
a doprawdy każda cheila która mógłbym spędzic w zamierzony sposób jest dla mnie bezcenna dlatego będą musiel;i płacić koszami z uciętymi łbami prezesów pedałów ktrych kupili a jak sie rospędze to ich wysle z koszami nawet na wiejską

Gość gość Mateusz
Ale to jest bardzo proste. Obstawiasz tylko o legalnie działających bukmacherów. Wtedy nie ma problemu. Proponuję odwiedzenie strony legalni-bukmacherzy.pl

Gość gość
tak sie skończy wkooorfianie wcielenia spokoju i miłości. amen

Gość gość
ta.to se idx i u nich obstawiaj. ja złodziejom kabzy nie będe nabijał bo sie wzbogacą i zaczną kraśc jeszcze wiecej

Gość gość
dla mnie kwestia jest prosta. niech sie ustawodawcy ściepną i mi wi oddadzą na początek 100 funtów to w ogóle zaczne sie zastanawiac nad tym czy sie zaczac zastanawiać. dziekuje za uwage

Gość gość
zreszta nawet niecałe. nawet ne bede liczył ile byc może bym zarobił ewentualnie porównywał kursów walut. chodzi o zasade. nie oddadzą listownie z perzeprosinami to mam ich koorfa w doopie

Gość gość
moze oni sobie za 100 funtów kupuja papier toaletowy. nie interesuje mnie to to ich zakupy.

Gość gość
ale nikt nie będzie sobie za moja stówe kupował papieru toaletowego kiedy mi brakuje na bilet pkp wypiertalac jepane cwele. do pierdla kooorfa w celi sie urządzac tam jest wasze miejsce

Gość gość
by koorfa poprosili to bym im te 100 pozyczył na wieczne oddanie niech se wypiją za moje zdrowie. teraz juz za późno

Gość Mirosław654
Tak zakłady są bezpieczne u legalnych bukmacherów. Zajrzyj tutaj https://www.bet-club.pl/. Można znaleźć tu porównanie i zestawienie najlepszych bukmacherów legalnych. Pozdrawiam