Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzony

Arogancja polskich dziewczyn wykończyła

Polecane posty

Gość oburzony

uczestnika programu "Chłopaki do wzięcia". Zawał w wieku 31 lat? Chłopak tak się przejmował swoją samotnością że w końcu ten stres i udręczenie psychiczne go zabiły, w tym wieku nie dostaje się zawału ot tak. Nie wstyd wam, polskie bucowate księżniczki? Ile jeszcze samotnych facetów ma przez was stracić życie tylko dlatego że wy szukacie tylko wysokich, przystojnych, bogatych, zaradnych modeli? Chociaż same wyglądacie w większości 4-5/10 to wydaje wam się że jesteście 9-10/10 i tylko takich facetów dopuszczacie. Wstydźcie się, polskie bezlitosne karyny, w ramach pokuty powinnyście przeprosić wszystkich facetów których odrzuciłyście bez powodu. Niech spoczywa w pokoju [*]

Gość gość
Wtf? Mają się poświęcać dla kogoś kogo nie chcą? Weź nie bądź śmieszny człowieku.

Gość Syrnik
C***j

Gość oburzony
Nie mówię o braniu kogo popadnie ale o stawianiu wobec partnera racjonalnych, nie wygórowanych w kosmos wymagań.

Gość gość
Jesteś idiota, umarł bo był chory , mnie też żaden polski ksieciunio z wymaganiami nie chce i co ? Mam umrzeć na zawał ?

Gość gość
A czy ten rolnik miał nadwagę?

Gość oburzony
22:57 no, jak od razu nieznajomą osobę nazywasz idiotą za jakąś wypowiedź z którą się nie zgadzasz to dziwisz się że jesteś sama? My faceci lgniemy bardziej do cichych, szarych myszek niźli do pyskatych ekstrawertyczek. Lubimy tylko dziewczyny sympatyczne, a to czy jest z usposobienia spokojna czy przebojowa to ma już drugorzędne znaczenie.

Gość gość
Daj spokój kobiety nie szanują normalnych mężczyzn

Gość gość
23:03 a większość kobiet ma w zadzie do ty lubisz , basta

Gość gość
Ja jestem facetem a nie lubię szarych myszek, mów za siebie jeśli lubisz mimozy bez osobowosci

Gość gość
Księżniczki szukają bogatych przystojniaków

Gość gość
Ja myślę, że on nadużywał alkoholu i stąd zawał. A odnośnie kobiet, to jeśli twierdzisz, że biedny umiera z powodu frustracji, że żadna go nie chce, to tzw. księżniczki też powinny umierać na zawał z powodu frustracji,że tego księcia znaleźć nie mogą. Każdy ma swoje wymagania i jeśli uda się takim osobom odnaleźć i dopasować to super, a jeśli nie, to muszą szukać dalej, albo się zmienić, ale nie każdemu to odpowiada, więc są sami.

Gość gość
Takie są kobiety

Gość gość
baby to niemiłosierne kur/wy

Gość gość
Przeciez on dostal zawalu spiac. Bardzo powszechna przypadlosc u alkoholikow. Zachlal sie na smierc i co? Ktora kobieta chcialaby takiego obdartego, bezrobotnego alkoholika? Moze ty mu powinienes sie nadstawic jak takis dobry 🖐️