Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodziny za granicą

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiałam się czy zabrać moje dwie najbliższe przyjaciółki za granicę świętować moje 8naste urodziny. Bilety lotnicze bym im zafundowała, a mieszkanie miałybyśmy za darmo, ponieważ mieszkałybyśmy u mojego taty. Urodziny się zbliżają, a ja nie wiem czy to dobry pomysł.

Gość gość
niech same kupują bilety, czemu masz im fundować, każdy tylko na sępa zamiast za siebie odpowiadać

Gość gość
gość wczoraj idźcie do kina czy na kręgle i na pizze, a nie kombinuj z lotami i innymi cudami, z dobrobytu w głowie się przewraca widze

Gość gość
ale tu zaraz pojawi się wyszukiwarka tanich lotów. Tak się zakłada wątki pod szeptaną reklamę.

Gość gość
czy można ubić reklamodawców albo im wirusa zainstalować albo zdalnie spalić sprzęt skokiem mocy w gniazdku?

Gość gość
nie da się. oni mają pińćdziesiunt groszy od wpisu na forum. Dwadzieścia wpisów i jest dziesiątak. Dlatego gimbaza wymyśla, jakie to loty wyszukiwała i w jakich hotelach miała noclegi. Dziwne, że im płacą, bo nikt nie wierzy w te brednie? Ale nie o to chodzi. Wyszukiwarki sprawdzają na wszystkich stronach, ile razy się nazwa powtórzyła i dlatego jak jakaś firma rozsiewa dużo spamu, to jej strona w guglach wyświetli się, że niby bardziej znana, na pierwszych miejscach. Tak to działa i dlatego to robią, to się nazywa pozycjonowanie stron.

Gość gość
jest na to rada. Bo wyszukiwarki zawsze pokazują pełne zdanie. Jeśli ktoś zawzięcie reklamuje jakąś firmę, możesz im na złość wpisać kilkanaście powtarzających się zdań, że np. nie polecasz korzystania z takiej czy innej firmy. I to się wtedy wyświetla w góglach. I nic ci nie mogą zrobić, bo ty możesz nie polecać. Nie znasz firmy, to jak możesz ją polecić. ;-) w ten sposób walczy się ze spamerami na forach.