Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewa

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze cie skrzywdzilem ale cieszę się ze tak sie stalo i nie jestem juz z Toba Chciałbym wiedzieć czy się z tym juz pogodziłaś? J.

Gość gość
Tak. Ewa

Gość gość
A jak tam u Ciebie? Jakie plany? My będziemy miec dziecko . Bardzo się cieszę .

Gość gość
Kim jest ta kobieta? Gratuluję. Ja obecnie mam sielankę, czekam na wiosnę. Kiedy zostaniesz ojcem? Ewa

Gość gość
Juz w lipcu . Ta co byla . My chyba za dlugo przedluzalismy i udawalismy ze jest wszystko ok .Choc tak nie bylo. Czulem się samotny tak bardzo ze chodź bylas ze mną bylas daleki ode mnie. Teraz jestem wazny dla kogoś i mam nadzieje ze nie masz żalu ani do niej ani do mnie . Swoja droga ze dziwne jest to ze myśmy się starali i nic a tu tak szybko zostane ojcem.Widocznie nie bylismy sobie przeznaczeni.

Gość gość
Nie mam żalu. Co do "nas"nie musisz się rozpisywać. Było, minęło i myślę tak samo. Nie byliśmy sobie pisani.Nie chowam urazy i nie życzę Wam źle. Pozdrawiam. Ewa

Gość gość
23:34 Nie przejmuj się ja tak samo gram jak ona, wpadła kosa na kamień i jest mi dobrze.

Gość gość
O co ci chodzi? Kto gra?

Gość gość
Dodam Ci tylko, że był czas w którym myślałam, że Cię kocham

Gość gość
Ktos się Ewa wtrącił. My juz sobie powiedzieliśmy wszystko .

Gość gość
Zgadzam się i proszę omijaj mnie. Ewa

Gość gość
jesteś chory psychicznie, pluj w gębe a powiesz ze deszcz pada, jesteś obleśny, chamski, prostacki i zakłamany Jakubku, w końcu niech do ciebie dotrze zę cię NIE CHCĘ, nie masz podstawowych cech męskich wymaganych przez kobiety, warszawka cię olała właśnie dlatego, one cię znaja i wiedza o tobie dużo, myślę, że brzydzą się toba i gardzą ale i boją się, bo wiedzą ze możesz zniszczyć je zawodowo i fizycznie, ja się ciebie nie boję i mówie tobie - IDŹ DO DIABŁA I PRZESTAŃ MARZYĆ, ZE CIEBIE CHCĘ. Ela

Gość gość
No zobacz jak to historia kołem się toczy jak ktoś chce być adorowanym a tu nie ma , widzisz faceci są bardzo mściwi , bo jak ja się zakochałam to nie szukałam odwetu.I zostałam z tym sama .Powodzenia życzę na nowej drodze do miłości z żoną.

Gość gość
Teraz możesz się cieszyć swoimi sukcesami z x itp.jak mnie zniszczyłeś ale jak masz z tego satysfakcje to gratuluję nic nie mogłam zrobić bo mam męża a męża się nie zdradza a poflirtować zawsze mogę nie ma sensu się zakoch.jak sie jest już w związku bo to tylko wegetacja a zadna miłość ps.dzięki za cukiereczka był słodki taki jak ty z zewnątrz a w środku mogę tylko się domyślać.A zresztą nie mam nic sobie do zarzucenia bo jak pisałeś jak byś chciał to byś mnie miał lecz sam widzisz tylko twoje gierki i mściwy jesteś jak cholera.A jeszcze może i do mnie los się uśmiechnie że zakocham się ze wzajemnością tak jak ty.

Gość gość
Tylko u mnie co do dziecka to za późno a z tobą kiedyś to by na pewno było heee słodki jesteś.:)))jak czasem Cie nienawidzę to tak bardzo lubię też tak masz??Odpowiedz mi??

Gość gość
A jeszcze jedno żebyś kiedyś tak normalnie się zachowywał to zobacz jak to by inaczej wszystko się potoczyło a dotknęłam Cie z czystej sympatii do Ciebie bo jak słuchałeś ze facet który jest natarczywy i lata koło wybranki,to ona od takiego stroni jak najdalej tak i ja odczytywałam twoje zachow.

Gość gość
Musimy :)))się jednak spotkać mogła bym dużo pisać może gdzieś mnie zaprosisz :)) a wtedy mniej błędow popełnię..hee a tak na marg.to przydało by mi się trochě lekcji z poprawnej polszczyzny :)))co ty na to ??dzielny rycerzu na rowerku.

Gość gość
Nie mogę przez Ciebie zasnąć tak mnie wyniszczyłeś swoim zachowaniem dlaczego to robisz są granice bo mogę sobie nie poradzić z nimi

Gość gość
Tak odczytałaś u wróżki, nadal bendę się bawił z tobą jak ty że mną, co Nie?

Gość gość
To skladanie gratulacji na bachora jest dobre. Trzeba skladac wyrazy wspolczucia a nie taki falsz. :D

Gość gość
Nie martw się pokaże Ci, jak się urodzi jaki jest ładny i piękny.

Gość gość
06:55 noo. Prze... skad wiesz?:P

Gość gość
Prawda to, ze jestes az tak niesmialy?

Gość gość
Wiem jak ja, ty napewno.

Gość gość
Do kogo to? Jasniej troche

Gość gość
Ty wyjedz i uloz sobie życie .Nic Cie tu juz nie trzyma. Ja jestem szczęśliwy .Bez Ciebie .

Gość gość
Przestań chrzanić bo nudny jesteś

Gość gość
07:30 niektore komentarze naprawde powalaja :D Dobre

Gość gość
Ten jad to zazdrość albo jakieś inne frustracje autorze nie przejmuj sie

Gość gość
Wydawało mi się, że jesteś na tyle ostrożnym facetem, że w przypadku takiej odpowiedzialności jaką jest dziecko dobrze poznasz wybrankę, a ty tak szybko wpadłeś. Mówiłeś też, że do byłej nie wrócisz. Ale z Ciebie krętacz, J. X