Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić aby wrócił

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę do Was kobiet z takim oto pytaniem co zrobić aby facet się we mnie zakochał aby poczuł coś więcej? Sprawy się mają tak w pracy gdzie byłam na staźu przyvhodził pewien facet a pracowałam w sklepie spożywczym bardzo go lubiłam byliśmy razem z miesiąc później się rpzstaliśmy,ale komtakt cały czas mieliśmy jest on uzależniony od narkotyków nasz pierwszy raz że tak powiem był jeszcze przed zwiąxkiem,póżniej nawet gdy nie byliśmy parą uprawialiśmy seks.. Póżniej zerwał kontakt i po miesiącu się odezwał powiedział,że chce spróbować jeszcze raz.. Chociaż tych rozstań było dużo o ile pamiętam z 5 i powrotów.. Ostatnio zerwał i powiedział,że tego nie czuje.. A ja się zakochałsm po uszy i zrobiłabym dla niego wszystko... I błagam was oszczedzcie sobie gadania,że po co Ci uzalezniony facet i że mu chodzi o jedno.. Jest mi naprawdę cięźko bo wiem o czuje,że to ten jedyny... Poradzcie co mam zrobić aby dał nam jeszcze jedną szanse i mnie pokochał?

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. Kłopoty Ci potrzebne i długi? Już lepiej być singielką.

Gość gość
Tak właśnie, chodzi mu tylko o seks. Jak nie ma innych opcji to wraca do Ciebie, bo gdzies musi spuszczac z krzyza...taka brutalna prawda. On nic nie czuje do Ciebie i w dodatku to narkoman, porazka...Nie pakuj sie w to dziewczyno bo tylko problemy będziesz miała.

Gość gość
Takie zwierzenia publiczne Kubulku to w ramach terapii?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on naprawde myśli,co czuje, czy jest szansa na wspólną przyszłość , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl