Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegryw zycia

zakochany w przyjaciołce

Polecane posty

Gość przegryw zycia

Siemka, sprawa prosta przyjaznie sie ponad rok z dziewczyna ona ma od 10 mieiescy chlopaka ja jestem w niej zakochany od 14-15 miesiecy ona go kocha mega (pisala mi) on ją niby tez i ja ją tez bardzo kocham,bardzo bardzo zamieszala mi w glowie kompletnie placze kiedy wysyla mi zdjecia z chlopakiem (nie wie ze jestem w niej zakochany) bardzo mi na niej zalezy zrobie wszystko aby mnie kochala i ze mna byla dzis mi powiedziala ze powiedziala swojemu chlopakowi kim jestem (obiecalismy ze bedziemy dla innych anonimowi) i sie o to poklocilem z nia bo obiecalismy i napisalem jej ze sie na niej zawiodlem itd no glupia sytuacja ona naprawde jest dla mnie wszystkim i zrobie dla niej wszystko sa jakies szanse ze bede kiedys jej chlopakiem czy raczej musze sie pogodzic ze moje zycie nastolatka bedzie znisczone przez nia i friendzone i zaczac sie ciac ?

Gość gość
tak - zrub se take dwie proste jaklubisz formułe 1 a jak tramwaj to see dorysuj trakcje też w linii prostej tylko u góry ;-) mnie imponuja facety ze sznytami bo to take życiowe i linka stalowa im nieopca

Gość gość
nic tylko sie powiesic

Gość gość
no... nie rób tego bo strazaki cie odetną ;-)) lepiej skacz na poduszkę

Gość gość
Juz wpadles w takie friendzone , ze pozostaje ci w tym tkwic i byc tym przyjacielem albo odsunac sie . W obu przypadkach czekac az ona zrozumie lub poczuje , ze tez do ciebie cos czuje .

Gość gość
powiedz jej ze ją kochasz ,i niech decyduje,moze sie też znudzic tamtym,u młodych to rzadko na zawsze

Gość gość
Zerwij kontakt i szukaj innej którą pokochasz z wzajemnością

Gość gość
Nic jej nie mow. Lepszy "friendzone" niz nic. Ja kiedys powiedzialem, okazalo sie ze ona tez mnie kocha no ale nie wyszlo, zerwalismy i koniec..