Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia                L

rodzinne spotkanie

Polecane posty

Gość Zosia                L

Na spotkaniu rodzinnym w moim domu w obecności moich rodziców, teściów,moim i męża szwagier zaczął wspominać swój ślub i wesele i stwierdził że szkoda że brat(mój mąż)też się wtedy nie żenił byłby taki fajny podwójny ślub i wesele.Dodam że mój mąż był wtedy związany z inną kobietą.Moi rodzice nie powiedzieli nic,ja zaniemówiłam,mąż udawał że nie słyszy.Teść ratował sytuację mówiąc iż dobrze że do tego ślubu nie doszło.I jakoś temat przesunął ale jakoś dziwnie to było...

Gość gość
może ten szwagier ma IQ 10 i często takie gafy strzela?

Gość gość
Nie wiem czym się tak przejmujesz. To głupie gadanie. Przecież nawet jeśli to by was do niczego nie zmusili

Gość gość
Moze tak tylko palnal , bez zastanowienia , nie majac pojecia ze tak to wyjdzie . Czasem sie cos powie , nie majac niz zlego na mysli , a wychodzi kwas

Gość gość
Tez tak mysle ,ze palnal bez zastanowienia -pewno myslal ze byliscie wtedy razem ,faceci nie pamietaja takich szczegolow..

Gość Zosia    L
Dobrze wiedział że wtedy się nawet nie znaliśmy.On lubi takie niewinne prowokacje w białych rękawiczkach w formie żartów aluzji niedopowiedzeń.Staram się to olewać ale czasami mnie to wk....

Gość gość
No to jak cie w*****a to mu sie odgryz ze dwa razy az mu w piety pojdzie ,moze to go otrzezwi ..prostak :O

Gość gość
Albo bezczelny albo bezmyślny.Ignorowałabym.