Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miozgin Marek Kotoński i radio samiec

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego Marek Kotoński boi się Kafeterii?

Gość gość
• gość 2017.10.18 gwiazda Youtube gość 2017.10.18 haha wreszcie ktos zalozyl ten temat slucham od jakiegos czasu.... uczucia mam bardzo mieszane... gość 2017.10.18 Dobry jest ,tylko przez swoje mądrości bedzie zawsze sam i żadna kobieta nie spełni jego wymagań. gość 2017.10.18 mnie sie nie podoba, ze widze rozbieznosci w jego mysleniu - raz mowi, ze kobieta stara panna moze byc szczesliwa, ze rozwoj itd itd, a potem ze kobieta bez dziecka to dramat, smutek i ogolnie kobieta do domu i garow, zadne tam kariery, zainteresowania. A jak ktoras mowi ze nie chce dziecka to klamie na pewno.... wariatka z Opatowa 2017.10.18 Marek i jego zaburzenia jelitowe po konsumpcji wedzonej makreli z Lidla gość 2017.10.18 Widzieliście ten karton z tabletkami?masakra ale musi mieć wątrobę rozj**aną po tych specyfikach wariatka z Opatowa 2017.10.18 to sa przeciez witaminki i tabletki poprawiajace czynnosc watroby gość 2017.10.18 O matko to to jeszcze funkcjonuje, ten mareczek?????

Gość gość
wariatka z Opatowa 2017.10.18 Mareczku, zyj nam 100 lat! i koniecznie nagrywaj audycje gość 2017.10.18 Tak, tak nagrywaj audycje, im głupsza, tym lepsza. gość 2017.11.06 Dobrze ze Mareczek chodzi na seks do prostytutek. gość 2017.11.12 Pranie mózgu dla kiepskich mężczyzn. Słyszeliście z jakimi pytaniami zwracają się słuchacze?? No k........... . Nie podoba mi się obrażanie kobiet - dają d.., doją z kasy a mózgów nie mają, jak to robią ??? Hitem są historie "biznesłomen" co to na kasie swojego jelenia budują iluzję własnej działalności. Czy tak piszą prawdziwi mężczyźni??? gość 2017.11.12 dziwny jest i niezawidzą sie razem z Frywolnym hehe gość 2017.11.13 Oni sie znają - oczywiście i sie kłócą - jest nawet filmik o tym, że Frywolny jest głupi hehe . Tu jest tez temat o Frywolnym ale na ogólnym.

Gość gość
"Kanał na youtube istnieje. Przeniósł się asekuracyjnie na vimeo, bo ma dwa ostrzeżenia i boi się, że skasują całkowicie. Sądzi, że sprawa ucichnie i administracja kafeterii usunie wątek o nim. Wtedy znowu ruszy na youtubie, bez którego nie istnieje. Radiosamiec można zgłaszać za : - wysuwane publicznie groźby pod adresem ludzi- min.urojonych stalkerów-byłych użytkowników forum -nawoływanie do nienawiści / Żydzi , kościół katolicki/ -poniżanie kobiet - idealizowanie zbrodniarzy, morderców Przypomnę, że nie toczy się żadne postępowanie w sądzie, nie zapadł żaden wyrok i Marek Kotoński nie ma prawa oskarżać, pomawiać ludzi wg. własnego widzi mi się. Pokrzywdzeni mogą też wnioskować o likwidację szkodliwej działalności oraz zadośćuczynienie."

Gość gość
Wysłuchałam wielu (prawdopodobnie większości) audycji Marka jak i zorganizowanych przez niego streamów i również mam mocno mieszane uczucia zarówno odnośnie przekazywanych przez niego treści jak i jego osoby. Faktycznie ciężko nie zauważyć nieścisłości, wewnętrznych sprzeczności w głoszonych jego teoriach, jak i dużego rozjazdu pomiędzy tym co głosi za słuszne a co sam robi (co sam nieraz przyznaje i tu plus za szczerość). Dla mnie jedną z rażących rozbieżności pomiędzy tym do czego nawołuje, a tym co sam stosuje w życiu jest chociażby stosunek do jedzenia mięsa. W niejednej audycji podkreślał, że człowiek który chce podążać ścieżką ku samodoskonaleniu, rozwojowi duchowemu nie może spożywać mięsa, bo to żerowanie na cierpieniu cudzych zwierząt. Całą audycję poświęcił na pojazd po mięsożercach, odmawia prawa do modlitwy z prośbą o pomoc do Boga osobom które jedzą mięso, tłumaczy że bez mięsa da się zdrowo żyć a nawet budować masę mięśniową, tylko że wymaga to więcej wysiłku, tłumaaczy się jakie ogromne poczucie winy czuje po zjedzeniu kebaba czy parówki zapewniając przy tym że generalnie mięsa nie jada. A tymczasem na jednym ze streamów co słyszę? Jednej słuchaczce z uśmiechem w głosie tłumaczy że spałaszował tego dnia parówki, jest tzw. niedzielnym wegetarianinem, choć sam nieraz dosłownie jechał po ludziach jedzących mięso odmawiając im prawa do modlitwy. No wszystko mi w tamtym momencie opadło jak to usłyszałam, zważywszy na fakt, że nieraz powtarzał, że on prawie w ogóle nie je mięsa, że zjedzenie kebaba czy hamburgera z maca do incydenty. No to w końcu jest niedzielnym mięsożercą czy niedzielnym wegetarianinem, bo już serio nie wiadomo w którym momencie mówił prawdę o sobie? Wiele jednak wskazuje na to, że prawdę niechcący palnął na streamie (który leciał na żywo, a z którego nic nie wycinał). A artykuł Kanistra (abstra/hu/jąc od tego czy to słynny doktor Sławomir K. z Częstochowy, bo nie ma na to niepodważalnych dowodów, o tym już zadecyduje wymiar sprawiedliwości) moim zdaniem niestety mocno trafiony i oddaje specyfikę działalności M/arka K/otońskiego. Piszę to jako osoba bezstronna, która już kilkadziesiąt godzin spędziła na słuchaniu r/a/dia samiec i markowych wywodów. Na obronę Marka dodam na koniec, że w swoich audycjach przewija się sporo wątków, które są dla mnie ciekawe, dają do myślenia, a nawet w jakiś sposób zachęcają do pozytywnych zmian. Najbardziej podoba mi się jego rozprawianie na temat programowania podświadomości przez społeczeństwo, realizacji programów społeczno-biologicznych, która to niekoniecznie prowadzi do spełnienia i szczęścia.

Gość sławek sławek sławek
jestem sławek. na moim mejlu som tysiące wiadomości od moich fanów. pisałem w plejboju, w bluszczu. a wy pisaliście? ja tak. żyję na luzie. mam doktorat, a wy jakie macie wykształcenie? co macie? g****o macie. osiągneliście sukces? mam nową fabię. mam rodzinę, pracę, doskonałe zarobki. a wy co macie? g****o macie. wy jesteście nikim, a ja kimś. żyję na luzie i gnoję trolli internetowych.

G****o.Tym jesteście.Jakie macie wykształcenie?ja mam doktorat.Macie szczęśliwą rodzinę?ja mam!macie świetną pracę i doskonałe zarobki?piszecie książki i felietony do słynnych gazet?nie!a ja tak!dlatego ty jesteś gównem a ja KIMŚ.Jesteś nikim a ja jestem na luzie.Ponadto mam świetny samochód a wy co macie?g****o macie.No właśnie!

Spoglądam z odrazą i obrzydzeniem co tu się dzieje. Ohyda i pycha żałosnych megalomańskich blogerów myślących kim to oni nie są, myślą że jak będą warować przy kompach to będą popularni. Trzeba wnieść nową jakość, zmienić polski internet. Ja tego dokonam. Mam wykształcenie, doktorat, tysiące czytelników którzy mnie kochają, bądźcie świadkami cudu przeistoczenia polskiego internetu pod moim przywództwem! bądźcie ze mną, albo was zniszczę. Wyboru nie ma!

Myślicie że jesteście tacy twardzi? tacy mądrzy? nie, jesteście tylko gównem. Ja wam pokaże jak się pisze...nie wygracie ze mną, wielu już takich było. Wytrzymasz dzień, dwa, tydzień, ale ja ci nie dam spokoju całe lata... tego nikt nie wytrzyma... mam misję, oczyścić polski internet z gnojków którym się wydaje że umieją pisać... g****o umiecie skur..ny pier..ne. Ja wam dopiero pokażę jak się dobrze pisze. Pozdrawiam słonecznie.

Sławek wraca, jak burza, jak cyklon! drżyjcie blogerzy i czytelnicy. Polski internet nigdy już nie będzie taki sami... 2018 to rewolucja w blogosferze, internet już nigdy nie będzie taki sam!

Sławek, ma doktorat, rodzinę, szczęśliwy, spełniony, żyjący na luzie. Pisarz, uznany felietonista, szczęśliwy posiadacz nowej fabii nie na kredyt! którą spokojnie można śmigać 180km/h po trasie, jedyny wyprodukowany model z podwoziem opla wersja retro - z korbkami i bez klimatyzacji. Nie pali marichuany, żyje na luzie, gnoi troli internetowych i skur..nów którzy myślą że umieją dobrze pisać. Człowiek ze wszech miar szczęśliwy. I wyluzowany.

Mam wszystko. Doktorat ,rodzinę ,pozycję ,jestem ustawiony na całe życie…jeżdżę autem z salonu ,nowym…a nie wypierdzianą używką…znam świetnie angielski a wy co macie? posiedzieć na wykopie popisać głupoty nachlać się…to całe wasze życie…żal mi was…śmieję się z was ,bo wy jestescie nikim a ja kimś ,udało mi się w życiu ,wyluzujcie! usmiech.gif

Strona glówna onetu gdzie piszą o mnie…znowu…odpowiem na pytanie największemu w polsce portalowi.Chcem skode nadal ale yeti.Czekam tylko na zwrot pieniażków z lokaty amber gold heh ile tam się nazbierało będzie na nowe yeti w dieslu i z gazemoczko.gif a wy co macie śmieci?czym jezdzicie?stara wypierdziana koreanska kia jak mareczek sraluszek czy mercedesikiem tatusia jak kłamca brutalek?autobusem?a ja skodą z podwoziem opla i korbkami retro śmiecie.Nie macie nic mma doktorat i jestem kimś śmiecie!!! piszom o mnie w onecie na głównej stronie a o was?? jestem na szczycie, jestem bogeim!!pozdrawiam słonecznie.

Milczałem ale wróciłem ,nie mogłem przemilczeć tysięcy mejli błagających mnie o powrót.Znacie Prezesa Leszka Czarneckiego nieudacznicy?wiecie co to za figura?napisał do mnie na mejla ,tak do mnie!zaproponował mi osobiście lokate i chce mi dać nawet laptopa!a kto do was pisze zasrańce nieudaczne?jesteście żałośni piszecie w plajboju i bluszczu ?oczywiście że nie nawet na netformatorze was nie widać .Za kilka dni wskakuje w wypastowaną skodę i jadę do Leszka po tableta !pewnie czytał mnie i mnie podziwia chce mi dać tableta niech sobie poczeka na mnie parę dni ,będzie lepszy tablet.jestem kimś mam doktorat szczęśliwą rodzinę ,świetną pracę i dobre zarobki .Nie żebram jak sraluszek mareczek i nie jestem takim p*********m hipokrytą jak brutalek i śmierdzącym gnojem jak trollogłupolek nienawidzę ich i jestem zawsze na luzie szczęśliwy ha ha śmieję się z was wszystkich .Jesteście nikim a ja mam wszystko ,Nie srajcie z mordy na wielkiego człowieka, wielkiego formatu czyli mnie .Pozdrawiam mocno. Ps.Pisaliście w playboju?a w bluszczu?a na netformatorze?

Piszą ciągle o amber gold że oszuści ale co oni wiedzą!ja w nich wierzę ,trzymam u nich lokatę ,i już oglądam foldery ze skoda yeti którą chcę kupić za zarobione odsetki. wszyscy mnie poklepują po plecach i mówią że idealnie do mnie pasuje.bo wiedzą że jestem kims mam doktorat dobrą pracę skode na podwoziu opla z korbami retro rodzinę i jestem zawsze na luzie i szczęsliwy.A wy co macie?nic boście g****a jedli i nic nie macie.a ja mam wszystko.Pozdrawiam mocno

Ha ha!ja święta pełne kawioru ,na luzie ,dwa karpie a inni nie mieli co jeść albo jak sraluszek mareczek żebrali ha haoczko.gif jestem szczęśliwy i zawsze na luzie!mam wszystko rodzinę pracę dobrą pensję zarabiam dobrze! żyję na luzie i mam skodę z podwoziem opla a co ma brutalek czy trollogłupolek którego żonka się o wszystkim dowie?nic nie mają bo są nikim ja mam doktorat pisałem prawie w playboju i na netformatorze byłem popularny a oni co mają?ja jestem szczęśliwy i na luzie a oni nie s*******ny!nie daruję im i zapamiętajcie sobie moje słowa!jeszcze zapłacą!całe noce i dnie marzę jak ich opluć!jestem szczęśliwy!i na luzie!dlatego od rana siedzę na komputerze i doradzam wszystkim zwłaszcza tym którzy tego nie chcą.Pan doktor idzie w bój drżyjcie sraluszki trole i trollogłupolki!

jestem kimś mam doktorat szczęśliwą rodzinę ,świetną pracę i dobre zarobki .Nie żebram jak sraluszek mareczek i nie jestem takim p*********m hipokrytą jak brutalek i śmierdzącym gnojem jak trollogłupolek nienawidzę ich i jestem zawsze na luzie szczęśliwy ha ha śmieję się z was wszystkich .Jesteście nikim a ja mam wszystko ,Nie srajcie z mordy na wielkiego człowieka, wielkiego formatu czyli mnie .Pozdrawiam mocno. Ps.Pisaliście w playboju?a w bluszczu?a na netformatorze?

Mam doktorat świetną pracę jestem szczęśliwy i zawsze na luzie a czy te karpie pisały w plajboju?na netformatorze umieszczały swoje notki?osiągnęły sukces?mają skodę na podwoziu opla z korbami retro?mam wszystko a one nie mają nic.Są nikim.Jem kawior i mam dwa karpie na święta a wy co macie?g****o macie .jesteście nikim.Wszystkiego najgorszego dla żałosnego brutalka sraluszka mareczka i s*******nka trollogłupolka.Zamknijcie mordy i nie srać z nich na człowieka wielkiego formatu .

Gość gość
I masz skodę fabię w lpg o której guru cały czas mówi.. Czemu jego kanał na youtubie został skasowany? Sławek to Ty?

Gość Monia S

Zobaczcie! Marek Kotoński aka Radio Samiec obraża kobiety nazywając je od najgorszych! Od szmat, bakterii, loch, ciasnych świń, itd.
https://www.youtube.com/watch?v=EbRrQ8_MNww

zgłaszajcie jego kanał, zaznaczając pod tą audycją "mowa nienawiści", kliając zgłoś! On obraża kobiety i feministki nazywając je od bakterii! Inne jego filmy też zgłaszajcie! 

Gość Skoda

Orientuje się ktoś dlaczego pan Marek Kotoński mieszkający na poddaszu w domu Elwiry Koniecznej w Leżajsku publicznie pluje na kobiety w swoich materiałach będąc jednoczenie na utrzymaniu tejże starszej kobiety od ponad dekady? Nie rozumiem tego i to nie tylko ze względu na wątpliwej jakości wymowę i ubogi zasób słów tego pana.