Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at weekend

Owsiak kupił sobie nieruchomości za 15 milionów złotych, a wy?

Polecane posty

Gość cOOle at weekend

Kto rano wstaje, temu pan Bóg daje! code: złoty melon 🖐️;):classic_cool:

Gość gość
Psychiatra wskazany, ale nie wiem, czy stać cię na dobrego specjalistę, bo chyba za mało płacą za takie durne wpisy :(

Gość SuperSamiec
A ja byłem jednym z tych baranów, którzy zrzucali sie na to :O Od kilku lat pomagam juz w inny sposob.

Gość gość
A ja se kupiłem dmchaną lale ,z***biśta lalunia ;-)

Gość Ostro jedzie
Na rok 2011 wartość nieruchomości będąca w posiadaniu fundacji to 15.636.915,50. Członkowie i pośrednio zaangażowani w sektę wrzasną, że to przecież fundacji WOŚP, nie Owsiaka, że gdzieś muszą się podziać. Z takimi głosami nie dyskutuję, zainteresowanych faktami informuję, że sekta WOŚP to fundacja, której za kwotę 1 550 000,00 odsprzedała wszystkie swoje udziały spółka Złoty Melon, w 100% należąca do Jerzego Owsiaka. W KRS spółki w rubryce: „Sposób reprezentacji”, stoi jak wół PREZES ZARZĄDU SAMODZIELNIE. Kto jest prezesem chyba najcięższy frajer się domyśla, ale jaki jest adres siedziby spółki, to nawet takiemu spiskowcowi jak ja do łba nie przyszło - Dominikańska 19C. Co w tym dziwnego? Ano to, że pałac kupiony za 8 milionów jest siedzibą nie tylko sekty WOŚP, ale komercyjnej spółki Złoty Melon i wszystko razem należy tylko i wyłącznie do PREZESA OWSIAKA. Blisko 16 milionów w nieruchomościach, w tym dwa pałace Owsiaka.

Gość gość
(pozycja pozostałe koszty uwzględnia wartość zakupionej nieruchomości na biuro Fundacji w kwocie 8.094.258,00) Jak widać Owsiak kupił sobie pałac na Mokotowie za 8 milionów z hakiem dokładnie 8.094.258,00, co widać w innym zestawieniu "pozostałe koszty":

Gość gość
Podczas zbiorek 2016-2017 zostalo zebrane 172 mln, a rozliczne zostało tylko 39 mln za 2016. 2017 nadal nie rozliczony, a gdzie reszta baranki? 🖐️

Gość gość
najpierw pokaż zdjęcie jak wychodzi z tego pałacu ,., Nie lubie ludzi którzy snują domysły i opowiadają bajki nie masz zadnego dowodu , że owsiak ma 15 mln zł nieruchomości

Gość gość
Za 15 milionow zlotych to on mial w 2011 roku, teraz pewnie firma Owsiaka "Złoty Melon" jest warta z 50 milionow euro :D:D

Gość gość
ja nie mogę myślałam że ten złoty melon to jakiś żart faktycznie firma istnieje :D x "Złoty Melon prowadzi sklep Siemashop.pl, za pośrednictwem którego realizuje sprzedaż internetową produktów z logo Fundacji Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. Dochód z nich przekazywany jest na realizację celów statutowych Fundacji. Staramy się dostarczyć specjalnie zaprojektowane przez nas gadżety, koszulki i wydawnictwa muzyczne, żebyście mogli zabrać do swoich domów tę niezwykłą radość i pozytywną energię naszych działań. Autorami wszystkich projektów jest Jurek Owsiak wraz z zespołem grafików. Stale się rozwijamy i poszerzamy nasz asortyment z logo Fundacji i orkiestrowymi grafikami." cytat z ich strony x ceny: skarpetki - 30zł koszulka - 42,90zł sukienka - 50zł x do tego szkolenia x " W naszym Ośrodku Szkoleniowym Szadowo Młyn w ciągu roku prowadzimy także szkolenia dla dzieci pt. "Zielony zawrót głowy". Zapraszamy na nie uczniów szkół podstawowych w szczególności klasy 4-6. Podczas trzydniowych spotkań zapewniamy pełne wyżywienie, zakwaterowanie i dobrze spędzony czas." x "Zapraszamy na szkolenia z zakresu e-marketingu dla organizacji pozarządowych, stowarzyszeń oraz firm. Nasi specjaliści od wielu lat tworzą internetowy sukces Finałów Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i największego otwartego festiwalu w Europie - Przystanku Woodstock. Strona WOŚP na Facebooku w 2016 roku przekroczyła próg 1 miliona fanów!" x x ciekawe ile kosztują takie szkolenia

Gość ja_Dyzio
skoro uważacie, że ten Owsiak razem ze swoją Orkiestrą i innymi Melonami złotymi oraz Jarocinami jest taki 'dochodowy' to mnie zastanawia, jak to się stało, jak to jest możliwe, że do tej pory NIKT nie kupił tego Owsiaka z Melonami , pałacami i zamkami , gdzie jest PAN Solorz , gdzie jest rodzina Kulczyka , gdzie jest pan Sołowow i najbogatsi z listy najbogatszych ? więc Owsiaka jeszcze NIKT nie kupił razem z tymi jego milionami i pałacami , jak to się mogło stać ? Ludzie, przecież to jest przekręt PIĄTEJ RP , Owsiaka NIKT nie kupił do tej pory , jako miliardowego biznesu , SKANDAL !

Gość gość
Autor to drugi Matka Kurka. Czyli mały czlowieczek żyjący falszywym opluwaniem innych.

Gość gość
czy złoty melon owsiaka jest juz na gieldzie? 🖐️

Gość gość
Autorze, tytuł mistrzostwo:D zwłaszcza "a wy?" Hahahahaha

Gość ja_Dyzio
obstawiam w ciemno, że jedno można zarzucić Jurkowi , że wydał sporo pieniędzy z Fundacji na 'bardzo dobrych prawników' aby Jemu NIKT nie zarzucał kłamstwa i bezczelności, że NIE UCZCIWIE się dorobił i jest dorobkiewiczem , obstawiam w jasno, że za 100 lat na CZEŚĆ JURKA powstaną place zabaw , nazwy szkół, nazwy szpitali , Jurek jak wiadomo jest z pokolenia Kotańskiego, mam nadzieję, że wiecie i pamiętacie kim był Kotański ! Na Jurka już się rzucali z siekierami 1000 razy, był oskarżany i poniewierany , zawsze się wybronił , za przekleństwa został skazany przez Sąd ale nigdy przez chciwość lub złodziejstwo , jeżeli szukacie złodziei to poszukajcie w ratuszach Waszych miast , tam , gdzie jeszcze rządzą P0srańce !

Gość gość
Na tym forum ani jednego normalnego tematu, ani komentarza nie uświadczysz. Mam was w d/u/p/i/e, łajzy głupie :-)

Gość gość
A my będziemy mieć kangura w domu, a on nie, hehehe :-) :-) :-)

Gość gość
Jak ci żal, to się spal

Gość gość
......ze wstydu, za pisanie głupot :-(

Gość gość
z czegos tez musi pooplacac wolontariuszy i wszystkich zatrudnionych

Gość gość
Sami hejterzy i głupie dziec***iszą od wczoraj głupoty w sieci, reszta polazła na imprezy WOŚP i co roku zbierają więcej, nic na to nie poradzicie, orkiestrze nie zaszkodzicie. Kto nie chce nie daje i pasuje

Gość gość
Ciekawe ile milionów wydał na adwokatów , zeby te wszystkie transakcje dobrze poukrywac;) złoty melon to był dobry pomysł

Gość gość
Wolontariusze sa darmowi. Nie będę bronić, ale wiecie ile organizacja tego, od najmniejszej cząstki do największej kosztuje? Ktos pisał, ze gwiazdy nie grają za darmo? Prawda to?

Gość gość
gość dziś z czegos tez musi pooplacac wolontariuszy .......... najpierw zapoznaj się ze znaczeniem słowa "wolontariusz"

Gość gość
A ja byłam w Lidlu i wrzuciłam 20zł do puszki i przykleiłem serduszko na drzwiach wejściowych :)))))

Gość gość
Jeszcze miał albo ma fundacje "mrówka cała" to też niezły przekręt poczytajcie w necie jakie sobie te fundacje nawzajem fakturki wystawiały :D

Gość gość
Od dawna wiadomo że WOŚP to zwykłe komercyjne przedsiębiorstwo które ochłap (ok.20%) przeznacza na rzeczywistą pomoc tylko po to aby urząd nie węszył, a reszta jest upłynniona w nie bycie. W państwie prawa upadają kolejne bajki i legendy tak jak upadła legenda Bolka tak i upadnie legenda WOŚP Tam gdzie Prawda zwycięża kłamstwo długo się nie utrzyma!!! BRAWO PIS!!!!

Gość Owsiki
Jestescie ostro ******i:classic_cool:

Gość gość
Jurek jest zarobiony a wy?? :D:D:D

Gość gość
Pissiorstwo, spojrzcie chociaż na rydzola. O innych nie wspomnę. Co, już zaczyna się nagonka? Żal wam? Zróbcie to samo, zazdrośnicy i podjudzacze.