Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SłodkaAnia1985

Mój syn ubiera się jak kobieta!

Polecane posty

Mam tylko jednego 12 letniego syna. Sama wychowuje syna gdyż mój mąż ze mną się rozstał. Przejde do sedna... ostatnio zauważyłam że ktoś mi podbiera rajstopy i staniki. Nie mam męża więc wina spadła na syna. Pewnego dnia wyszłam wcześniej z pracy otworzyłam drzwi po cichu i zamarłam .. widzę mojego syna ubranego w sukienkę stanik obcasy figi. On pobiegł do pokoju i zaczął płakać. Spytałam go po co przebierał się w moje ciuchy. On odpowiedział że z ciekawości. Powiedział mi później że chciałby abym pozwoliła mu chodzić w sukniach,spódniczkach,bluzkach,stanikach,obcasach a TAKŻE W MOJEJ SUKNI ŚLUBNEJ lub bym mu kupiła oraz żebym mu robiła koki i różne kobiece fryzury i malować mu rzęsy paznokcie w domu a gdy będziemy wychodzić to będzie normalnym chłopakiem. Spytałam po co mu malowanie paznokci. Odpowiedział by mieć więcej takiej kobiecości. I tu jest pytanie. Czy mam pozwolić mu ubierać się w damskie ubrania? Błagał mnie przez 3 dni o to.

Gość gość
miłego masz syna

Gość gość
Nie mogę ci powiedzieć co masz zrobić ja mam 35 lat i od zawsze lubiłem ubierać się jak kobieta i w domu tak się ubieram moja mama o tym wie wiele razy widziała mnie w rajstopach damskiej bluzce w spódnicy widziała mnie chyba tylko raz uwielbiam nosić rajstopy i noszę je codziennie wychodząc do miasta zakładam oczywiście spodnie ale są tylko do kostki gdy ubiorę buty przeważnie damskie ale płaskie to i tak widać że mam rajstopy wiem że niektórzy to widzą ale nie spotkałem się jeszcze z krytyką więc jeżeli chce tak chodzić w domu ja bym pozwolił a co ty zrobisz tego nie wiem ;)

Gość gość
Idźcie proszę do jakiegoś fajnego psychoterapeuty, przyczyny mogą być różne i to do nich należało by dotrzeć. To jego życie więc zrób to poważniej niż przez porady na forum. Pozdrawiam ciepło

Gość gość
ja bym go powiesił i zakończył jego mękę po co go męczyć?

Gość gość
Syn Cie kocha i nasladuje, pozatym kieruje nim zwykla ciekawosc. Coz, poza wizyta u psychoterapeuty, moze najpierw wybierz sie sama po porade jak sie zachowywac, postaraj sie dostarczac synowi meskich wzorow, zapraszaj kuzynow, kuzynki z mezami, kolezanki z rodzina.

Gość pytka0097
porozmawiaj z niim, moze potrzebuje porad - kup mu jakies meskiei gadzety.. np. zegarek miugo, moze nie wie jak sie stylizowac

Gość gość
będzie lady boy

Gość gość
Zrob mu test(u psychologa, skierowanie od ogolnego), czy to tylko transwestyta czy tez moze transseksualny? Zreszta jest masa poradnikow w internecie na ten temat. Z drugiej strony, nie widzialem by przebieranie sie kogos skrzywdzilo... Zawsze mnie dziwilo, przebieranie mezczyzn jest dziwne i inne epitety, zas u kobiet - to jest szukanie inspiracji.