Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Chyba tracę świadomość łeb mnie boli zamroczyło mnie kręci mi się w głowie

Polecane posty

:o nie dobrze mi :o ciągle bym spał nie mam siły na nic już raz tak miałem po powrocie ze szpitala psychiatrycznego z Opola w grudniu 2016 roku czyli ponad rok temu :o też tak macie?

:) źle się czuję :o

Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św ... www.wszn.opole.pl/ Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi. ul.Wodociągowa 4 45-221 Opole. tel. do sekretariatu Dyrekcji 77 54 14 200. faks: 77 54 14 237. tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222. tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111. e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl. strona www: www.wszn.opole.pl. Odwiedziłeś tę stronę wiele razy. Ostatnio 08.01.18

takie leki biorę Velaxin ER (Venlafaxinum) - EGIS Polska www.egis.pl/24/nasze-leki/42/velaxin-er-venlafaxinum Spis treści ulotki: 1. Co to jest lek Velaxin ER i w jakim celu się go stosuje. 2. Informacje ważne przed zastosowaniem leku Velaxin ER. 3. Jak stosować lek Velaxin ER. 4. Możliwe działania niepożądane. 5. Jak przechowywać lek Velaxin ER. 6. Zawartość opakowania i inne informacje ... Velaxin ER 75 (wenlafaksyna) - Medycyna Praktyczna https://bazalekow.mp.pl/.../63673,Velaxin-ER-75-kapsulki-o-przedluzonym-uwalnian... Velaxin ER - działanie, wskazania, dawkowanie, przeciwwskazania, interakcje, refundacja, dostępność i cena w najbliższej aptece. ‎Co zawiera i jak działa ... · ‎Kiedy zachować ... · ‎Dawkowanie preparatu ...

ten też biorę Sulpiryd (opis profesjonalny) - Medycyna Praktyczna: opis, ceny ... https://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=742 Sulpiryd (opis profesjonalny). Działanie. Neuroleptyk z grupy benzamidów wykazujący działanie antyautystyczne, aktywizujące i przeciwdepresyjne. Zajmuje ważną pozycję wśród leków przeciwpsychotycznych ze względu na szybki wpływ na omamy, zaburzenia myślenia, zahamowanie psychoruchowe, nastrój depresyjny ... Sulpiryd Teva (sulpiryd) - Medycyna Praktyczna https://bazalekow.mp.pl/lek/44561,Sulpiryd-Teva-kapsulki Substancją czynną preparatu jest sulpiryd. Wykazuje on działanie antyautystyczne, aktywizujące i przeciwdepresyjne. Zajmuje ważną pozycję wśród leków przeciwpsychotycznych ze względu na szybki wpływ na omamy, zaburzenia myślenia, zahamowanie psychoruchowe, nastrój depresyjny. Uważany jest za jeden z ...

Co to może być?