Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doświadczenia z usuwaniem tatuaży

Polecane posty

Gość gość

Czy osoby które usuwały tatuaże mogą opisać jak wyglądał proces, ile im to zajęło i czy są zadowolone? Tylko bez "krypto-reklam" śmieciowych salonów próbujących naganiać klientów.

Gość gość
Podbijam bo sama jestem ciekawa. Podobno są dwie możliwość albo laserem albo przeszczep skory przy czym ten drugi jest mniej bolesny i można w pełni usunąć tatuaż. Po laserze czasem zostaje plama.

Gość gość
o przeszczepie skóry jeszcze nie słyszałam - znaczy wiem, że są, ale nie używa się ich w takim celu. Poza tym dużo bardziej bolą i zostawiają duże blizny

Gość gość
Ja mam duża dziare do usunięcia ale podobno jak jest mały tatuaż i jeszcze cały czarny to laser da rade

Gość gość
Jestem w trakcie usuwania tatuażu - cel jest żeby calkowicie zniknął. Wcześniej miałam usuwany częściowo żeby go zakryć innym. Na jasnej skórze laser działa lepiej, z doświadczenia powiem, że nie jest to ból nie do zniesienia, ale robią się bąble.

Gość gość
Jestem po drugiej sesji, pierwsza prawie nic nie dała

Gość Inkawer
Usuwam swój niechciany tatuaż w klinice Dr Legrand w Krakowie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Tatuaż znacznie się już rozjaśnił i z każdym zabiegiem jest go już coraz mniej. Zabieg wykonywany mam laserem Alma harmony q switch. Polecam