Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się kobieta z pracy.

Polecane posty

Gość gość

Tylko ona jest na wyższym stanowisku. Nie mam szans.

Gość gość
chuj tam, ze jest wyżej. Powiem Ci z wlasnego doswiadczenia jak to ugryźć. Jak macie kontakt codzinnie, nie podrywaj jej, nie pokazuj tego. Zamien z nia kilka zdan na temat pracy, udawaj niedostepnego. Czasami jak Cie o cos poprosi, zrob to, jak Ci powie "dziekuje" - powiedz nie ma za co. Nie skakaj kolo niej. Kobit to nie rajcuje, a zobaczysz ze z czasem zacznie sie toba interesowac. Ja obecnie w mojej pracy krece romans z jedna. Fajna sucz, ale 12 lat starsza wiec zwiazzek odpada :P ale to dziala, badz malo osiagalny, a zobaczysz co sie odj***e :D powodzenia :)

Gość Carycka
Ciekawe to

Gość krzychhhh
Carycka dziś nawet nie wiedziałem, że tak to działa. Już kolejna koleżanka zagaduje i widzę, że szuka jak dotrzec do mnie ;P a ja nic nie robie tylko spokojnie pracuje :D

Gość gość
Ale tam jest tyle ludzi że nie przyciągnę jej uwagi w taki sposób. Póki co troche gadalismy. Chociaż może i macie racje bo zarywałem w taki sposób do jednej i w konsekwencji to ona za mną latała chociaż tak nie wprost ale to było widać na wylot.

Gość gość
coz coz. jak mowisz, ze jest tyle ludu to trzeba zmienic taktyke :P lekko musisz zwrocic uwage na nia, ale to z cierpiwoscia i rozsadkiem. Ale fajnie jak tak laseczka lata za Toba, nie? :D

Gość gość
Fajne, ale niewiele takich odważnych.

Gość gość
samo z siebie wychodzi