Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladychanel

Piękne, słodkie eleganckie damskie perfumy

Polecane posty

Gość ladychanel

Polećcie mi kobietki coś fajnego, słodkiego i eleganckiego. Trochę znudziły mi się Gabriela Sabatini, czy Euphoria Kleina, czy Dolce Vita. Ostatnio spodobały mi się Good Girl Caroliny Herrery - słodkie, aczkolwiek nienachalne, eleganckie. Poszłam kiedyś do Douglasa i chciałam wziąć próbki, ale niestety, pani z obsługi powiedziała, że nie mają próbek, tylko testery i może mi psiknąć na karteluszek, ale ja tego nie uznaję, bo zapach na papierku się nie rozwija, trzeba go "ponosić" na skórze. Tylko proszę nie polecajcie mi Coco Madmoisel, bo ma w sobie jakiś składnik, którego nie akceptuję, a zapach musi pasować przede wszystkim mnie, bo to ja będę się z nim cały dzień "męczyć"... :-) Proszę o podpowiedzi :-) i odpowiedzi :-P

Gość Magda Na Drugie
Ja nie lubię słodkich perfum. Lubię zapachy nieco cieższe, ale też nie duszące, nie śmierdzące, ani nie ostre. Lubię nutę korzenną, orientalną, sandałową, piżmową, paczulę , ylang - ylang itp.

Gość gość
Ja uwielbiam słodkie eleganckie perfumy bardzo lubię Si armani z tańszych odpowiedników to masz Yodeyma Adriana lub te najtańsze ok 30 zł Armand Luxury też daja radę La Rive Angel Cat Sugar Hello Kitty woda perfumowana Cocktail ale ciężko go dostać ma piękny słodki zapach i ostatnio jak byłam w Rossmanie bardzo spodobał mi się zapach Elizabeth Arden, 5th Avenue

Gość gość
Proponuję Cacharel-Amor Amor, Gucci-Envy, Giorgio Armani-SI, Christian Dior-Miss Dior Cherie, Paco Rabanne-Olympea, Yves Saint Laurent-Black Opium. Szeroką ofertę ma rozlewnia Goia. Kupuję na goia.pl perfumy od dawna i jestem zawsze zadowolona z nich.