Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam dziś kochankę męża

Polecane posty

Gość gość

Wszystko we mnie ożyło wszystko mi się przypomniało jak poradzić sobie z nienawiścią j chęcią zemsty

Gość gość
Ile masz lat autorko?

Gość gość
Moze zacznij od meza ? A przepraszam byl bezwolny , przywiazany i skuty , nie mogl sie obronic , pistolet przy skroni , wiec biedny i zmuszony musial ....:o

Gość gość
Jesteś młoda i mądra kobieta. Nie myśl o zemście tylko o sobie. Zacznij żyć, zarabiać, uwierz w siebie. Zadbaj o siebie i poszukaj prawdziwej miłości. Znajdź i Bądź szczęśliwa. I olej męża.

Gość gość
Nie ma co się mścić. Nie watro.

Gość gość
Tą chęcią zemsty zniszczysz się sama. Głowa do góry i zorganizuj sobie fajne życie. Będzie dobrze zobaczysz.

Gość gość
no młoda to nie jest :O

Gość gość
23:17 dla Ciebie moze neo jest młoda jak masz smarki pod nosem i 20 lat! Jest młoda i moze wiele jeszcze osiągnąć w życiu! Autorko neo warto sie mścić- to zniszczy wyłącznie Ciebie! Daruj sobie- ja olałam podobny temat i jestem szczęśliwym człowiekiem! :)

Gość gość
no pewnie! lepiej okłamywać autorke i dawać złudną nadzieje :O

Gość gość
42 i mloda hahahahaha . Żenada. Kobiety sie szybciej statzeja ...facet w tym wieku.moze miec 25 latke

Gość gość
Ale przecież nikt nie broni nikomu mieć 25 łatki :D głupie siksy co wy wiecie o życiu i zarabianiu pieniędzy??!! :D owszem faceci. Heca was poroovhhac i wracają do swoich pięknych mieszkań i stabilizacji finansowo życiowej, gdzie kobieta poza dawaniem doopy zarabia porządne pieniądze i zna życie w którym jest partnerem, a nie doopodajka na utrzymaniu starszego pana hyhy :*

Gość gość
Często zadbana 42 latka lepiej wygląda niż laska 25-letnia. Wiem co pisze bo jestem facetem. Młode często mogłyby dobrze wyglądać ale jeszcze nie wiedzą jak. Świadomość smacznej kobiety to tak koło 30 się kształtuje.

Gość gość
Sama mam 40 lat! I mąż świata poza mną nie widzi głupie naiwniacy z mlekiem pod nosem. Owszem moze wykorzystałby któraś na szybkim numerku, ale wrócił tam gdzie ma dom, fajna kobietę i partnerkę w każdej dziedzinie życiowej, a nie tylko w łóżku :D głupie, naiwne gowniarki :D

Gość gość
Przeciez to troll :D prowokuje . Nie wchodzcie w dyskusje . Kazdy sam wie ile jest wart ;) a troll niech troluje :p

Gość gość
Ja powiem tylko , ze mentalnie zawsze czulam ze mam mniej lat niz mam . Daja mi srednio 12- 15 lat mniej . I dziwia sie , ze mam wiecej . Zreszta juz jako nastolatka zawsze bylam brana za mlodsza . Znam swoje cialo, wiem jak sie czuje i wpisy troli nie robia na mnie wrazenia :D POZDRAWIAM :))

Gość gość
ale się rzucają babsztyle :O stare, głupie i zdradzone hahahahhahahahahah

Gość gość
23:36 życie jeszcze przed tobą głupia nie znająca zycia istoto, bedziesz kiedyś naiwna, zdradzona i stara baba - podobno karma wraca :) pozdrowionka rzucająca żółcią osobno :D

Gość gość
Karma hahaha jaka? Psia czy kocia? :D Kto jeszcze w obecnych czasach wierzy w takie bzdury :o

Gość gość
23:36,23:52 posty jakiejś idiotki z patologii

Gość gość
Ciężko jeżeli nadal jesteś w związku z niewiernym mężem lub nadal sama po rozwodzie. O wiele łatwiej jest gdy już układasz sobie nowe życie, gdy jest ktoś nowy na horyzoncie, gdy coś udało Ci sie osiągnąć. Mścić sie nie warto bo to tylko uwstecznia człowieka a pózniej żal straconego czasu.

Gość gość
Wyglądam niezłe mam powodzenie pracuje a zdradził mnie z moja rówieśniczka on sie chyba naprawdę zakochał dobrze to ukrywali jak podkładam to do kupy trwało kilka lat spotkania na kawie K pewnie nie tylko do wszystkiego sie przyznali ale ona nie chciała chyba rozwodzić die z mężem a mój nie może o niej zapomnieć tak myśle

Gość gość
To masz krótko mówiąc przeje/bane.

Gość gość
Ni tak i to juz wiem

Gość gość
Najlepszą zemstą jest olanie gada i pokazanie mu, że jesteś silną, niezależną i pewną siebie kobietą.

Gość gość
Ja niemal co dnia muszę patrzeć na kochanka żony, a od momentu aż się o nich dowiedziałem mija zaraz rok. Małe miasteczko, niespełna 3 tyś mieszkańców, gowniarz 25 letni przez prawie 2 lata spotykał się z moją żoną, aż w końcu ktoś mi doniósł i ich złapałem podczas jednego ze spotkań, myślałem, że go rozszarpie. Kolegowaliśmy się, wiedziałem że ma dobry kontakt z żoną ale romansu się nie spodziewałem. Mamy z żoną po 40 lat, dwójkę dzieci, kredyty itp. Trzeba żyć dalej choć nigdy to już nie to samo. Chciałem zrobić mu krzywdę ale ktoś znajomy mnie przekonał ze co on jest winny, ona mnie zdradzala a nie on. Gdy go widzę to aż się we mnie buzuje, ale takie jest życie. Nie warto się mscic. Pozdrawiam.

Gość gość
Muszę się wtrącić, otóż mąż zdradził mnie (szybko wykryte szybko skończone, ale zbyt dużo informacji nie wiem i tak usłyszę stek bzdur). Rozstanie. Poznałam kogoś i z przyjemnością robiłam to na co miałam ochotę. Mąż domyślał się, że w trakcie kiedy nie byliśmy razem coś wydarzyło się. Jesteśmy razem chciał powrotu (mamy dzieci). Nie nazwę tego co robiłam zemstą, ale korzystaniem z wolności.

Gość gość
Jesli chodzi o karme.. Pamietam jak jeszcze w szkole sredniej dziewczyna ze szkoly rozbila zwiazek, tuz przed slubem. Wiadomo, facet bez winy nie byl. Byl od niej kilka lat starszy, ona jeszcze smarkula. Szlam kiedys, ona przede mna z kolezankami, a z przeciwka ta porzucona. . Dziewczyna bylo widac, ze cierpi. Nie bylo w niej nienawisci, a smutek. A ta druga nasmiewala sie z niej. Patrzylam na to i bylo mi glupio.. Doslownie nieprzyjemna sytuacja. Owszem, wyszla ta mloda za niego, po kilku latach sie rozstali, on ja teraz wyzywa, oczernia i wysmiewa przed innymi. Dziewczyna kiedys atrakcyjna, wyglada z 15 lat starzej.

Gość gość
gość dziś tak to jest jak sie bierze dooopodajki za zony :D :D

Gość gość
zostawiabym takiego meza..