Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam dziś kochankę męża

Polecane posty

Gość gość
15:52 jaka patola :O

Gość gość
Tez spotkalam jakis czas temu. W sumie chcialam jej podziekowac, ze uwiodla mojego bylego juz meza tak szybko i nie stracilam z nim wiecej czasu, pieniedzy czy nerwow. No ale nie udalo mi sie, bo non stop nawijala nie dajac mi dojsc do slowa.

Gość gość
" Kup kochance meza kwiaty " Katarzyna Miller

Gość gość
Wiem wiem...,wszystkie jesteście święte,atrakcyjne,wręcz idealne!Można by tu dużo pisać ale po co.Nie jedna powinna dostać takiego kopa, żeby sie nie zatrzymała na równiku!Znam wiele przypadków szmacenia sie bab! Przeważnie robia to te wyrachowane pyskate cwaniary jak Wy tutaj.Oczywiście są i wartościowe kobiety przed którymi chylę czoło!Wiem,wiem...,darujcie sobie!

Gość gość
Nie jedna traktuje męza jak dupka,jelenia i bankomat razem wzięte i jeszcze mają pretensję o wszystko,a jak pojawi się jakiś wypacynkowany gach w rurkach to od razu mokre uda i majty w dół!

Gość gość
Bez przesady, faceci latają za cudzymi partnerami, żonami, bawią się czyimś kosztem, a biedne żony, które z różnych powodów nie odchodzą, mają może jeszcze głaskać misia po głowie. Kobiety zacznijcie myśleć o sobie, żyć sobą, nie usługiwać misiom. Rób to na co masz ochotę, facet najpierwej robi potem myśli żeby się jej wydało.