Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 lata a ja nie mogę zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Nawet sie z nią nie rozstałem, po prostu odeszła do innego. Nie pisała, nie spotkała się. To sie tak szybko potoczyło ze ja nawet tego nie ogarniam. Błagałem żeby została , ale ona juz poparu miesiącach z nim zamieszkała. :O zależało mi na niej...

Gość gość
A co teras robis

Gość gość
Zrob teledysk z tego

Gość gość
Teraz spotykam inne dziewczyny ale tamta wciąż siedzi mi w głowie nie mogę spac nawet...

Gość gość
I co z tego skoro ona ciągle mi sie przypomina. Gdy dowiedziałem sie ze ma nowego pisałem błagałem nie wierzyłem Ona stwierdziła ze bylem dla niej tylko kolegą. zablokowała wtedy wiadomości ma fb. Dzisiaj jak wszedłem widziałem ze odblokowała...

Gość gość
I Ty się dziwisz, że ona odeszła i nie wróciła, skoro ją błagałeś... Chłopie kobiety potrzebują emocji, chcą aby facet był dla nich wyzwaniem, zresztą tego samego oczekują mężczyźni od kobiet. Jedyne co mogę Ci polecić to obejrzyj sobie na YouTube Robert Marchel, poogladaj jego filmiki i może coś do Ciebie dotrze, na pewno będziesz miał większe szanse w przyszłości utrzymać przy sobie kobietę. ;)

Gość gość
Nie oglądam pseudoporad

Gość gość
Sposób na skuteczne odkochanie Głupcy się śmieją z tego, a mądzi korzystają z tego sposobu. Wyobrażcie sobie, że stoicie od siebie w odległości około 1 m od siebie i jesteście z tą osobą powiązani setkami sznurów itp. Weżcie w wyobrażni ostry miecz do ręki. Jeżeli wierzycie w Anioła Stróża to poproszcie go żeby to z wami zrobił. Gdy nie jesteście wierzące, to zróbcie to sami. Tym mieczem które trzymacie w ręku przetnijcie te sznury. Gdyby za pierwszym razem zauroczenie pozostało, to powtóczie kilka razy, ale tylko raz dziennie. Najczęściej zauroczenie znika po pierwszym razem. Gdy zauroczenie wygaśnie, to można przejść do afirmacji o idealnego partnera. Podam to po przesłanie mi adresu e-maila. Zyczę powodzenia.