Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi o co tu chodzi??

Polecane posty

Gość gość

To juz drugi taki przypadek ze jakas dziewczyna z 2 kranca Polski chce mi sie dodac do znajomych, OK moze i mam foty na ktorych jestem tylko ja, ale tego nie czaje to jakas gimbazowa moda?

Gość gość
Robisz problem z niczego .Ja mam wśród znajomych nawet ludzi z innych państw i nie zadaję głupich pytań czemu chcieli dołączyć do grona moich znajomych .Oni mieli jakiś powód i ok. ,jeśli robiliby coś co mi się nie podoba zawsze mogę ich z tych znajomych wyrzucić czy nawet zablokować. I nie dokładaj sobie do tego żadnych teorii,np.,że na ciebie lecą.

Gość gość
OK zdarza£o mi sie dodawac fajne komentarze na kilku forach, ale tak zeby zupelnie nieznane osoby chcialy sie dodac? To napewno jakas inweigilacja sluzb!!!

Gość gość
Tez mam osoby z wielu panstw ale wszystkich znam bo z nimi studiowalem badz znam ich z uczelni

Gość gość
Ja mam ok.200 znajomych i większości w ogóle nie znam,w czym problem? prowadzę różne dyskusje i zdarza się ,że w związku z tym ktoś chce aby dodać go do znajomych to dodaję,nie widzę w tym problemu,to tylko internet.

Gość gość
Wyślecie mi zaproszenie?

Gość gość
Hahah Zenon krokodyl cię doda

Gość gość
Podam link do profilu ale wyślecie?