Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PASTA ROKU ???

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu pracowałem jako ogrodnik w bogatszej dzielnicy mojego miasta. Zaczynałem na jesień, pizgało niemiłosiernie. Klient zażyczył sobie upiększenie ogródka na froncie domu. Ładny układ wszystkich elementów itd. Pierwszego dnia roboty u niego złapałem za grabie i odgarniałem liście z grządek. Wyglądałem pewnie jak typowy sprzątacz co też pewnie pokusiło sąsiadkę mojego klienta do wbicia mi szpili. Przechodziła akurat obok z jakimś chłopcem, zakładam że był to jej syn. Mniejsza o to. Przystanęła na chwilę i powiedziała na głos do siebie, że też musiałaby sobie takiego sprawić. A potem do syna typowe "jak się nie będziesz uczył to skończysz jak ten pan" . Faktycznie w szkole nie byłem orłem ale ta praca wcale mi nie przeszkadzała. Wyciągałem ładną sumę za zlecenia. Powiedziałem do dzieciaka: "to prawda. Skończysz jak ja i będziesz zarabiał krocie na robieniu ludziom ogrodów i rozprowadzaniu narkotyków po rejonie." i później zwróciłem się do jego opiekunki: "może mu pani kupi małe laboratorium. Pozna chlopak swój przyszły fach". Dziecku zaświeciły się oczy a kobieta szarpnęła go za rękę i odeszła bez słowa do domu po drugiej stronie ulicy. Jakiś czas później, może tydzień, kończyłem właśnie swój projekt i miałem się pakować. Nagle usłyszałem hałas. Jakby ktoś wysadził laske dynamitu w pobliżu. Spojrzałem za siebie na drugą stronę ulicy a z okna miłej sąsiadki uciekał dym i wydobywały się krzyki. Przyjeżdżałem co jakiś czas na te ulicę. Kobieta chodziła sama, dziecka więcej nie zobaczyłem. Nie wiem czy żyje. źródło: http://rapidtory.com/wCe

Gość gość
hahahahhahhah dobre ale urwał !!

Gość gość
pasty z Wykopu to g****o nie wiem skąd ta jest ale może być

Gość gość
masz link do źródła głąbie

Gość gość
pamiętam jak się czytało jakieś JP2GMD albo inne XDDD aż sb poszukam zaraz chyba

Gość gość
czy na VICHAN.net nadal są pasty jako osobny dział z rankingiem i wgle bo ja nie mogę się doszukać :P :P :P

Gość gość
ktoś tu jest ślepyyyyy heheh

Gość gość
a normalnej odp to już tu nie można dostać ...