Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pieniądze, jestem bogaty i widać to po mnie, a mimo to kobiety mnie nie...

Polecane posty

Gość gość

podrywają. Nie proponują randek, nie inicjują flirtu, w ogóle się o mnie nie starają, tylko traktują jak powietrze, lub (i to baaaardzo rzadko) jak aseksualny-kolego-bankomat. Ktoś mi to wyjaśni?

Gość gość
No odpowie mi ktoś, czy was zatkało?

Gość gość
Widac jestes pusty i niczego soba nie reprezentujesz.

Gość gość
Tak myślałem... kłóci się to z waszymi poglądami, że "kobiety lecą na kasę/bogatych", bo ja jestem chodzącym dowodem, że tak nie jest i postanowiliście mnie ignorować, dla własnego komfortu psychicznego! Ciekawe jak daleko zajedziecie na tym wózku zakłamania... ;)

Co Ci ma ktokolwiek odpowiedzieć, jeśli napisałeś o sobie tylko, że masz kasę. Masz cokolwiek jeszcze?

Gość gość
JWJW, ale po co mam pisać coś więcej o sobie? Przecież Według facetów, kobiety lecą na bogatych i kierują się TYLKO ich portfelem przy wyborze, no i jestem dowodem na to, że tak nie jest.

Gość gość
BOŚ BRZYDKI. Nie tylko trzeba mieć kasę ale i być urodziwym pod każdym calem. Najdrobniejsza skaza dyskwalifikuje w oczach kobiety.

Gość gość
Śmieszne pytanie. Brzydki i bogaty też ma branie.

Gość gość
Bzdura. Jestem facetem i znam wiele kobiet, które nie lecą na kasę. Ty jak widzę oprócz kasy nie widzisz świata, skoro to takie proste: Kasa = kobieta. I nie uważasz, że cokolwiek więcej powinieneś o sobie napisać, jeśli szukasz odpowiedzi dlaczego kobiety się Tobą nie interesują.

Gość gość
No widzisz, fakt, że to po tobie widać już Cię dyskwalifikuje u sporej grupy. To raz. A dwa, nawet facet z kasą i KLASĄ nie będzie podrywany. Kobiety po prostu tego nie robią. Jak poznałam mojego faceta, to nie miałam pojęcia czy i ile ma pieniędzy, ubrany był zwyczajnie, zegarek miał sportowy, iPhona, ale nie jakiegoś ze złota (teraz każdy może taki mieć). Ile ma kasy dowiedziałam się dopiero, jak podjechał po mnie samochodem, po jakimś okresie spotykania się. Jego auto było wtedy warte więcej niż moje M4.

Gość gość
Najwyrazniej w Twoim.zachowaniu jest cos takiego, co kobiety odrzuca.

Gość gość
Jesli chce sie poznać kogoś do związku, kogoś kto nie leci na kasę to nie warto na samym początku pokazywać ile to sie ma kasiory!! Potem zdziwieni i zastanawiają sie czy dziewczyna nie jest z nimi dla kasy.

Gość gość
A to nie ty piszesz od czasu do czasu o mordowaniu kobiet, w szczegółąch? Myślisz, że my tego nie kojarzymy z konkretnym autorem?

Gość gość
Widzę, że macie problem z czytaniem ze zrozumieniem. Autor chciał pokazać kretynizm w myśleniu facetów, że "kobiety lecą na kasę i na bogatych", a wy po nim jeździcie jak po dzikiej świni, że jest tępy, bez klasy itd. :P