Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 4 latka

Czy jem za duzo?

Polecane posty

Gość Mama 4 latka

Czesc dziewczyny odchudzam sie dopiero od 6 dni i chce was prosic- dziewczyny ktore sa na bierzaco w temacie o rady. Pije prawie 2l wody dziennie, nie jem slodyczy pieczywa ani ziemiakow w duzych ilosciach

Gość gość
"Czy jem za dużo"- no ale co jesz, bo o to pytasz a napisałaś tylko, czego nie jesz.

Gość Mama 4 latka
Moj przykladowy jadlospis: SNIADANIE 1 srednie jablko OBIAD piers z kurczaka gotowana na parze z brokulami i marchewka okolo 100g piersi i 200g warzyw KOLACJA salatka z garscia mix salat okolo 50g pol pomidora i kawalek ogorka Dzisiejszy dzien to na sniadanie pol duzej marchewki swierzej Na obiad zjadlam pol talerza malego zupy klopsowej z zaklepka do tego 1 maly klopsik 2 lyzki makaronu i dwa spore kawalki marchewk na kolacje zjem albo salatke albo jogurt naturalny do tego 2l wody w ciagu dnia i pol grejfruta miedzy obiadem a kolacja. Czy ta zupa dzisiaj to dobry pomysl?

Gość Mama 4 latka
Ucielo mi wieksze pol wypowiedzi

Gość gość
Kobito sniadanie to podstawa, a ty jesz tylko jablko??

Gość gość
Za mało jesz. Do tego za mało białka. Udaj się do dietetyka, bo zrobisz sobie kuku.

Gość gość
Tak bo juz sama nie wiem co moge a czego nie. Przez te 6 dni nie schudlam nawet 1,5 kg

Gość Mama 4 latka
Ten komentarz powyzej to moj Na poczatku odchudzania wazylam 66,300 przy wzroscie 165 jeszcze nigdy tyle nie wazylam pomijajac ciaze. Nie wiem co mam juz robic

Gość gość
Jesz za mało. Nie jesz śniadania a to podstawa. Jesz 3 posiłki a powinnaś 4-5. Kwestia tez tego ze co to jest 6 dni. Nie licz od razu na sukcesy. Nie wąż się codziennie. Zacznij patrzeć na to co jesz. Więcej białka. Skomponuj zdrowe śniadanie typu owsianka, omlet z warzywami lub na slodko, kanapka z twarożkiem i warzywami, muffinki jajeczno warzywne. No co lubisz. Z takim jedzeniem rozwalisz sobie metabolizm.

Gość gość
Ale z czym masz problem? To dopiero 6 dni więc jakby patrzeć bardzo niewiele. Nie jesz śniadań a to duży błąd. Obfite śniadanie uboga kolacja. Wolę jeszcze jakieś mini zdrowe posiłki zeb y podkręcić metabolizm.

Gość gość
Słabe menu, brak zdrowych tłuszczy, kaloryczność też na oko marna.

Gość gość
Kobieto...ty jesz jakies 300 kcal dziennie-to głodówka.Nie chudniesz bo organizm sie broni i zwolnił metabolizm.Skoncz z tym,bo po takiej diecie bedziesz miec jono jak stąd na księżyc

Gość gość
Na sniadanie zjedz np 2 jajka na miękko,potem 2 sniadanie jakis owoc,na obiad np woreczek kaszy,piers kurrczaka,duzo warzyw,warzyw jedz do woli.Na kolacje np rybę.

Gość gość
Woreczek kaszy? Ja jem niecałe pół paczki. Albo paczkę np jaglanej dziele na 3 części i mam na cały dzień: ) Ale zgadzam się z tym ze za mało jesz. Bo żeby schudnąć i nie rozwalić sobie metabolizm trzeba jeść i koniec. Powoli zmieniaj nawyki żywieniowe a nie od razu rygorystyczne dieta. Jedź więcej warzyw i białka. Białko pomaga schudnąć. A tak palisz sobie mies nie a tłuszcz jak był tak będzie.

Gość dietomnie
Powiem Ci tak - ważniejsze jest co jesz i jak często. Ja się odżywiam zdrowo, ale raz na jakiś czas pozwolę sobie na coś w stylu Bobby Burger, zamówię raz w miesiącu na pizza portal, przyjdzie, zjem z frytkami i mam spokój :-) Nie można dać się zwariować żadnym dietom

Masz już dość swojego ciała? Za każdym razem jak stajesz przy lustrze, to mówisz, że musisz zmienić swoją sylwetkę? Mam tutaj dla ciebie, jak i każdego świetny sposób i oczywiście sprawdzony na poprawienie sylwetki, tak żeby twoje ciało nie było twoim obciążeniem, tylko czymś, czym możesz się pochwalić i być zadowolony/a z niego! Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz tutaj: WWW.IGORTRENERONLINE.PL https://i.imgur.com/D9tAzts.png

Gość gość
Ja już nigdy więcej nie chce wrócić do otyłości.Owszem kuracje z Slimunox skończyłam pełnym sukcesem.Ale to nie zwalnia mnie z tego abym teraz nie uwarzyła na to co jem,staram się utrzymać wagę w normie i na razie przychodzi mi to z łatwością.

Gość gość
Autorka w STYCZNIU, czyli cztery miesiace temu, jadla bardzo malo. Po co jej jeszcze odpisujecie? Moze juz sie nie odchudza.

Gość gość
gość dziś Autorka w STYCZNIU, czyli cztery miesiace temu, jadla bardzo malo. Po co jej jeszcze odpisujecie? Moze juz sie nie odchudza x Bo to trole z reklamą :)

Gość Gość

Użytkowniczka napisała to wieki temu, ale ja korzystając z tego, że nie mam konta, skomentuje tutaj, zadając to samo pytanie.Obecnie moja dietą zajmują się rodzice, ale dla mnie jest ona mega duża objętościowo i ledwo to przejadamProszę o opinię:1 ŚNIADANIE: Pożądna micha owsianki z owocami i orzechami, czarna herbata z cytryną i miodem2 ŚNIADANIE: 2 kanapki z grubą warstwą masła i potrójnym plasterkiem sera żółtego, smoothie ok. 0,5l z jabłka, banana i daktyli/żurawinyOBIAD: Duży talerz makaronu z sosem z cukini, cebulą i mascarponeOKLACJA: 2 kanapki z grubą warstwą masła, jedną dwa plastry pomidora, druga ogórek kiszonyOsobiście teraz bardzo mnie boli brzuch, co uważacie o takiej ilości?