Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mama 4 latka

Czy jem za duzo?

Polecane posty

Go艣膰 Mama 4 latka

Czesc dziewczyny odchudzam sie dopiero od 6 dni i chce was prosic- dziewczyny ktore sa na bierzaco w temacie o rady. Pije prawie 2l wody dziennie, nie jem slodyczy pieczywa ani ziemiakow w duzych ilosciach

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
"Czy jem za du偶o"- no ale co jesz, bo o to pytasz a napisa艂a艣 tylko, czego nie jesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama 4 latka
Moj przykladowy jadlospis: SNIADANIE 1 srednie jablko OBIAD piers z kurczaka gotowana na parze z brokulami i marchewka okolo 100g piersi i 200g warzyw KOLACJA salatka z garscia mix salat okolo 50g pol pomidora i kawalek ogorka Dzisiejszy dzien to na sniadanie pol duzej marchewki swierzej Na obiad zjadlam pol talerza malego zupy klopsowej z zaklepka do tego 1 maly klopsik 2 lyzki makaronu i dwa spore kawalki marchewk na kolacje zjem albo salatke albo jogurt naturalny do tego 2l wody w ciagu dnia i pol grejfruta miedzy obiadem a kolacja. Czy ta zupa dzisiaj to dobry pomysl?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama 4 latka
Ucielo mi wieksze pol wypowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobito sniadanie to podstawa, a ty jesz tylko jablko??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za ma艂o jesz. Do tego za ma艂o bia艂ka. Udaj si臋 do dietetyka, bo zrobisz sobie kuku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak bo juz sama nie wiem co moge a czego nie. Przez te 6 dni nie schudlam nawet 1,5 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama 4 latka
Ten komentarz powyzej to moj Na poczatku odchudzania wazylam 66,300 przy wzroscie 165 jeszcze nigdy tyle nie wazylam pomijajac ciaze. Nie wiem co mam juz robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesz za ma艂o. Nie jesz 艣niadania a to podstawa. Jesz 3 posi艂ki a powinna艣 4-5. Kwestia tez tego ze co to jest 6 dni. Nie licz od razu na sukcesy. Nie w膮偶 si臋 codziennie. Zacznij patrze膰 na to co jesz. Wi臋cej bia艂ka. Skomponuj zdrowe 艣niadanie typu owsianka, omlet z warzywami lub na slodko, kanapka z twaro偶kiem i warzywami, muffinki jajeczno warzywne. No co lubisz. Z takim jedzeniem rozwalisz sobie metabolizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale z czym masz problem? To dopiero 6 dni wi臋c jakby patrze膰 bardzo niewiele. Nie jesz 艣niada艅 a to du偶y b艂膮d. Obfite 艣niadanie uboga kolacja. Wol臋 jeszcze jakie艣 mini zdrowe posi艂ki zeb y podkr臋ci膰 metabolizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂abe menu, brak zdrowych t艂uszczy, kaloryczno艣膰 te偶 na oko marna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobieto...ty jesz jakies 300 kcal dziennie-to g艂od贸wka.Nie chudniesz bo organizm sie broni i zwolni艂 metabolizm.Skoncz z tym,bo po takiej diecie bedziesz miec jono jak st膮d na ksi臋偶yc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na sniadanie zjedz np 2 jajka na mi臋kko,potem 2 sniadanie jakis owoc,na obiad np woreczek kaszy,piers kurrczaka,duzo warzyw,warzyw jedz do woli.Na kolacje np ryb臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Woreczek kaszy? Ja jem nieca艂e p贸艂 paczki. Albo paczk臋 np jaglanej dziele na 3 cz臋艣ci i mam na ca艂y dzie艅: ) Ale zgadzam si臋 z tym ze za ma艂o jesz. Bo 偶eby schudn膮膰 i nie rozwali膰 sobie metabolizm trzeba je艣膰 i koniec. Powoli zmieniaj nawyki 偶ywieniowe a nie od razu rygorystyczne dieta. Jed藕 wi臋cej warzyw i bia艂ka. Bia艂ko pomaga schudn膮膰. A tak palisz sobie mies nie a t艂uszcz jak by艂 tak b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietomnie
Powiem Ci tak - wa偶niejsze jest co jesz i jak cz臋sto. Ja si臋 od偶ywiam zdrowo, ale raz na jaki艣 czas pozwol臋 sobie na co艣 w stylu Bobby Burger, zam贸wi臋 raz w miesi膮cu na pizza portal, przyjdzie, zjem z frytkami i mam spok贸j :-) Nie mo偶na da膰 si臋 zwariowa膰 偶adnym dietom

Udost臋pnij ten post

Masz ju偶 do艣膰 swojego cia艂a? Za ka偶dym razem jak stajesz przy lustrze, to m贸wisz, 偶e musisz zmieni膰 swoj膮 sylwetk臋? Mam tutaj dla ciebie, jak i ka偶dego 艣wietny spos贸b i oczywi艣cie sprawdzony na poprawienie sylwetki, tak 偶eby twoje cia艂o nie by艂o twoim obci膮偶eniem, tylko czym艣, czym mo偶esz si臋 pochwali膰 i by膰 zadowolony/a z niego! Wszystkie niezb臋dne informacje znajdziesz tutaj: WWW.IGORTRENERONLINE.PL https://i.imgur.com/D9tAzts.png

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 nigdy wi臋cej nie chce wr贸ci膰 do oty艂o艣ci.Owszem kuracje z Slimunox sko艅czy艂am pe艂nym sukcesem.Ale to nie zwalnia mnie z tego abym teraz nie uwarzy艂a na to co jem,staram si臋 utrzyma膰 wag臋 w normie i na razie przychodzi mi to z 艂atwo艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorka w STYCZNIU, czyli cztery miesiace temu, jadla bardzo malo. Po co jej jeszcze odpisujecie? Moze juz sie nie odchudza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Autorka w STYCZNIU, czyli cztery miesiace temu, jadla bardzo malo. Po co jej jeszcze odpisujecie? Moze juz sie nie odchudza x Bo to trole z reklam膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

U偶ytkowniczka napisa艂a to wieki temu, ale ja korzystaj膮c z tego, 偶e nie mam konta, skomentuje tutaj, zadaj膮c to samo pytanie.Obecnie moja diet膮 zajmuj膮 si臋 rodzice, ale dla mnie jest ona mega du偶a obj臋to艣ciowo i ledwo to przejadamProsz臋 o opini臋:1 艢NIADANIE: Po偶膮dna micha owsianki z owocami i orzechami, czarna herbata z cytryn膮 i miodem2 艢NIADANIE: 2 kanapki z grub膮 warstw膮 mas艂a i potr贸jnym plasterkiem sera 偶贸艂tego, smoothie ok. 0,5l z jab艂ka, banana i daktyli/偶urawinyOBIAD: Du偶y talerz makaronu z sosem z cukini, cebul膮 i mascarponeOKLACJA: 2 kanapki z grub膮 warstw膮 mas艂a, jedn膮 dwa plastry pomidora, druga og贸rek kiszonyOsobi艣cie teraz bardzo mnie boli brzuch, co uwa偶acie o takiej ilo艣ci?

Udost臋pnij ten post