Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewucha18

Ginekolog sadysta, wepchał mi głowice usg jakąś całkiem sporą Jak to badanie pow

Polecane posty

Gość dziewucha18

powinno wyglądać, czy to sa ruchy wzdłuż w to i z powrotem.

Gość gość
Mnie kiedyś ginekolog tez tak molestował dostrzeglam to po latach .

Gość Miranda.

5Glowica to pol biedy...moj wcisnal na maxa zawolal polozna zeby tak trzymala (na full) a sam poszedl robic notatki.....poloznej sie znudziło krecila glowica we wszystkie strony swiata rozdzierajac mi pochwe....jak zaczelam syczec to mnie za lechtaczke zlapala z pieszczotami.....potem wziernik (najwiekszy najszerszy) i poszli w dluga.... Po ok 2 godz salowa mnie przegnala (przedtem brutalnie wyjela wziernik az sie kawalek odlamal)

Gość Nina

A ja doznalam innej "rozkoszy"....9 rezydentow i 2 ginekologow....dezynfekcja pola badania...ale zamiast Octeniseptu ktorys z mlodych psiknal mi w cipke Skinseptem(80% alkoholu) psikal uczciwie z 10 minut a mi sie cipa gotowala....ogien to malo powiedziane......dalam rade....

Gość Nina

Lubie mlodych adeptow sztuki....daja rade improwizujac...ale cipa spalona alkoholem to rzadki widok.....

Gość Bromba

Jestem pielegniarka....kolega namowil mnie na pokaz pt z ginekologia za pan brat....do dzis mnie cipka szczypie.... Ale ogolnie fajnie.....zamowil mi podwojnego drinka wiec pokaz byl jak ta lala...jeszcze chce

Gość Bromba

Cipka super dostepna to super full!!! Lubie wargi naciagniete jak struny i wejscie bez przeszkod....chyba ze naturalne (pokrzywy oset itp) dawajcie przyklady!!!