Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500plus super

Polecane posty

Gość gość

Byłam przekonana ze nie będzie się należało 500plus na córkę .jako że mąż pracuje ma 2000zł brutto,do tego moje macierzyńskie urodziłam 2córkę,w tamtym roku pobralam stypendium na starszą 480zł, do tego 1300zł z działalności gospodarczej za 2016r, i jeszcze mamy 2,66ha pola a to jest 2580zł z ha.i byłam przekonana ze mi się nie należy .a tu taka niespodzianka 796zł z groszami.ale się cieszę .super.

Gość gość
No i super:) tylko nie głosujcie na PO bo oni chca zlikwidowac 500+ i wpuscic do Polski 15tysiecy islamskich imigrantów

Gość gość
A ja nie che na darmozjadów pracować.

Gość gość
Ale przecież oboje pracujemy.teraz pobieram macierzyńskie ,bo 3miesiące temu urodziłam.więc żadnymi darmozjadami nie jesteśmy.więc wypraszam sobie.

Gość gość
Skoro darmozjadami nie jesteście to super 500+ wam nie potrzeba.

Gość gość
Ja też nie chce pracować na czyjeś bachory

Gość gość
Ja tak nie uważam. Może ty masz zachody, ja na pewno nie.Ciężko pracujemy to dlaczego z tej pomocy mamy nie skorzystać ?nie przepijamy tych pieniędzy.te pieniądze przecież wracają do skarbu państwa w formie kupowanych dóbr które są przecież dość wysoko opodatkowane.Stać nas abyśmy np mogli kupować lepszej jakości zabawki, a nie chińskie.więc w większości są to produkty z Polski i przez to wspieramy Polski rynek.Nakrecamy przez to obrót pieniądzem .Ja przynajmniej tak to rozumuję