Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabuenaa

Dobra kosmetyczka z Wrocławia. kogo możecie polecić ?

Polecane posty

Gość aabuenaa

Czy jest tu ktoś z Wrocławia, kto mógłby polecić sprawdzoną kosmetyczkę z Wrocławia ? Mam zamiar poddać się kilku zabiegom przede wszystkim pielęgnacyjnym i szukam jakiegoś dobrego miejsca. Z góry dzięki.

Gość lejkaa
W salonie jest pełno salonów kosmetycznych może popytaj wśród znajomych ? Ja zawsze bazuję przede wszystkim na takich rekomendacjach :)

Gość olunia_44
Ja chodze np do COCO-TIME na ulicy Trawowej 53 A. Jest okej, oferta bardzo bogata - zabiegi pielęgnacyjne, wyszczuplające, depilacja laserowa i standardowo masaże, stylizacja paznokci itd. Ceny mają rozsądne, stać mnie żeby raz na miesiąc wybrać się na wizytę :)

Gość ritagraa
też byłam kilka razy w coco-time i miło to wspominam. Moja ostatnia wizyta ( na masażu gorącymi kamieniami ) to było wykorzystanie vouchera, który dostałam od narzeczonego w prezencie gwiazdkowym :) Ogólnie lubię to miejsce ze względu na fajną ofertę, dobre ceny i super miłą atmosfere.

Gość aabuenaa
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) Sprawdziłam ich stronkę i faktycznie wygląda to ciekawie. Zapisałam się już na manicure hybrydowy, to tak na początek :) Może kiedyś w końcu zdecyduję się na depilację laserową bo temat korci mnie coraz bardziej :)

Gość gość
Ja chodzę do Profesji przy Mieleckiej na zabieg pielęgnacyjny z kawiorem i czarną perłą. Skóra jest po nim odżywiona i zregenerowana, a z panią kosmetyczką zawsze sobie miło porozmawiam.

Gość gość
obczaję!!! :)

Gość ollamolla
Ja też znam coco-time ;) chodzę tam przede wszystkim na manicure i pedicure. Teraz przymierzam się do depilacji laserowej bo znajoma u nich robiła i jest zachwycona efektami i faktem, że zabieg był praktycznie bezbolesny :)

Gość kukiaa
ja przeprowadziłam się do Wrocławia 4 miesiące temu. Przez przypadek trafiłam do coco-time. fajne miejsce, przyjemny klimat i taka ilość zabiegów, że czasem ciężko zdecydować się na coś konkretnego. Chodze raczej sporadycznie ale samo miejsce bardzo mi odpowiada.

Gość gość
moją ulubiony miejsce we Wrocławiu jest studio http://www.studioessenza.pl/pl/ zabiegi na najwyższym poziomie, indywidualnie dobrane kosmetyki nowoczesne metody dostarczenia ich wgłąb skóry dają świetne efekty jednocześnie każda wizyta w tym salonie jest dla mnie super odprężeniem:)

Gość gość
o widzę że tutaj już ktoś wspomniał o Studio Essenza zgadzam się w stu procentach zabiegi tutaj wykonywane dają rewelacyjne efekty a co bardzo ważne poprawiają samopoczucie !