Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie faceci ktorzy wyzywaja mezczyzn dbajacych o siebie

Polecane posty

Gość gość

I dobrze ubranych od ciot itp A sami sa troglodytami, brzuchatymi,zarosnietymi na ktorych baby nie leca, i w ten sposob musza podnosic swoja samoocene.

Gość gość
Bo im się nie chce o siebie dbać proste

Gość gość
Widza jakiegos zadbanego i ze leca na niego laski. To go wyzywaja i jeszcze wysmiewaja te laski ze leca na ciote itp. A sami wygladaja jak pol dopy zza krzaka.

Gość gość
Generalnie się zgadzam ale są różne poziomy dbania o siebie, to raz. A dwa, że jeśli to dbanie jest połączone z innymi cechami negatywnymi to tragedia.

Gość gość
jakie cechy masz na mysli?

Gość gość
Czasy się zmieniły mężczyzna teraz powinien dbac o siebie porównywalnie jak kobieta.

Gość gość
Jeśli mamy faceta który ma normalną pracę, jest cenionym pracownikiem, tzw normalny i do tego się dobrze ubiera to ok. Jeśli do tego ten ubiór jest męski, dobry jakościowo i wydaje na niego jakąś niewielką część dochodów to ok. Ale jeśli mamy do czynienia z rurkowcem który ciągle nie może znaleźć pracy, cały świat mu nie pasuje, tu za ciężko, tam za długo, gdziesindziej za mało płacą i do tego wydaje cała swoją pensje na ciuchy to to jest tragedia.

Gość gość
18:57 Ale wciaz sa tacy co uwazaja ze prawdziwy mezczyzna ma pachnac potem i woda kolonska

Gość gość
19:02 Niestety wiecej jest takich kobiet co opisales. Wydaja cala kase na ciuchy ,a potem tylko czekaja az im stawisz to czy tamto bo nie maja juz za co.

Gość gość
Wydawanie całej kasy na ciuchy u kobiet jest Ok, u mężczyzn nie.

Gość menszczyzna dbający
Żaden facecik nie jest w stanie mnie zdenerwować :classic_cool:

Gość gość
Co to znaczy dbający o siebie facet? Bo w dzisiejszych czasach to nie jest oczywiste duża część ludzi myśli, że to oznacza depilacje całego ciała w tym rowa, nóg, noszenie rurek, gołych kostek, co 7 dni do fryzjera, żel na włosach, markowe ciuchy i perfumy i waga około 50 kg. masy ciała. No nie jest to dbanie o siebie ale robienie idioty albo nastoletniej c***y z siebie Dbanie o siebie w normalnym tego słowa znaczeniu to: Bycie czystym, higienicznym wygolonym w miejscach intymnych, pod pachami, ogolonym, jakaś koszula (nie markowa bo to wieś) jakiś perfum, zegarek na ręce i tyle

Gość gość
@ gość dziś Co to znaczy wygolony w miejscach intymnych? Mam sobie na łyso opitolić wokół waleta? Pytam poważnie jako facet.

Gość gość
No sorry ale jeśli facet dłużej sied******iblu niż kobieta to wiedz, że jest k***a źle. Jeszcze się pedaly zaczynają malować... Rurki cipogniotki i żel na włosy... jak tak dalej pójdzie to będą dostawać wp*****l od kobiet. Ewolucja w p**de jego mać...

Gość gość
Po co mają golic te klaty? Jeśli nie są dobrze zbudowani to lepiej żeby zakryli tę biedę niż prezentowali zwaliste cielska albo chudzizm.

Gość gość
A włochate nogi mam też sobie na głaciutko zgolić?

Gość gość
Do dziś To jest właśnie dbanie o siebie czasy się zmieniły teraz wymaga się od mężczyzn żeby dbali o siebie porównywalnie jak kobieta. Mężczyźni w rurkach wyglądają świetnie, bardzo modnie, stylizacja obowiązkowa, depilacja tak samo bo klata goła wygląda dużo lepiej z włosami i nie obrzydza kobiet, zegarek się też przyda. Tylko brudasy i śmierdziele czepiają się zadbanych mężczyzn i wyzywają od ciot bo sami są c*****i bo ubierają się wieśniaki. Kobiety jeszcze 30lat temu nie depilowały pachów i miejsca intymnego teraz czasy się zmieniły kobiety się teraz całe depiluję i od mężczyzn tego samego się oczekują bo same włosy są obrzydliwe.

Gość gość
Niedługo facecie będą golic bogiem i ręce. Zobaczycie. Tak się granica męskiego i zadbanego przesunie...

Gość gość
gość dziś Synu, co znaczy golić miejsca intymne. Powiedz mi jak idziesz do łóżka z kobietą to lubisz jak jest gładka? Czy ma kudły? Tak samo ona woli gładką i miła w dotyku powierzchnię. Golisz sobie jajka, i to co ci rośnie nad penisem i wokół niego. Masz być gładki

Gość gość
Do dziś Taki jesteś na czasie że nie wiesz że dzisiaj się używa teraz gumy do włosów nie żelu.

Gość gość
Bo mam wyj****e na lapsiarstwo? Tupniesz na takiego to sie zesra :-) W sumie dobrze, że są takie p***y bo jest lach jak mu klepniesz w d**e dziewczynę a on laps nawet nie zaskomli :D

Gość gość
@ gość dziś Ja mam być gładki? Kobieta ma być gładka. A jak chce mieć kogoś gładkiego w łóżku to może drugą kobietę sobie zaprosić :-D

Gość gość
Do gość dziś Jak kobieta się depiluję to ty też powinieneś depilować całe ciało żeby nie obrzydzać kobiety.

Gość gość
Tylko pedały i geje golą okolice intymne prawdziwy męski samiec ma pełne owłosionie.

Gość gość
A kto powiedział że tylko kobieta ma być gładka jej włosy też rosną więc po co się depiluję.

Gość gość
20:20 dobrze gada.

Gość gość
Ja lubie moze jak facet dba o siebie tzn. oczywiscie o higiene czy sylwetke, ALE- nie przesadnie. Nie lubie takich "metro" facetow, albo zbyt chudych itd. jednak facet to powinien byc meski. Lubie np. jak facet ma zniszczone dlonie pracą, albo jak nie jest tak dopracowany jak kobieta. Np. typ Oliviera Janiaka to zdecydowanie przesadzony typ. Ale taki np. Andrzej Chyra juz mi sie podoba ;)

Gość gość
20:12 najpierw naucz się poprawnie pisać,a potem wyrażaj swoje zdanie. Każdy ma prawo uważać za ładne to co lubi,a nie to co innemu się podoba. O gustach się nie dyskutuje. Pani podoba się taki typ faceta,i fajnie,mi podoba się inny. Najważniejsze jest to,czy mężczyzna ma po drodze z wodą,nosi czyste ubrania i nie boi się pasty do zębów. Reszta to tylko dodatek. Nie każdego stać by co miesiąc wydać kilka stowek na ubrania,jak i nie każdy ma dobry gust. Mój mąż rurek nie nosi,klaty też nie depiluje. Chodzi regularnie do fryzjera,używa dobrych perfum,kremu,dba o zęby. A to,że nie nosi się trendy,cóż z tego? Teraz modni są faceci w spodnicach,czy to oznacza,że ten który ich nie nosi to dziad i wieśniak?

Gość gość
@ gość dziś Andrzej Chyra - no nawet trochę do mnie podobny ;-)

Gość gość
I ogólnie dla mnie wystarczy jesli facet będzie: dbał o higienę, był w miare aktywny fizycznie, co nie oznacza ,ze ma byc fanem "silki", albo byc atletycznie chudy, moze miec delikatny brzuszek. Do tego taki co potrafi siie ubrac elegancko to ok. Ale jak jakis facet chodzi do kosmetyczki, na solarium czy caly sie depiluje, ubiera sie np. w rureczki, do tego nosi smieszna czapeczke w ksztalcie papy smerfa to zdecydowanie typ nie dla mnie ;)