Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie faceci ktorzy wyzywaja mezczyzn dbajacych o siebie

Polecane posty

Gość gość
21:03 Proponuje sie spotykac z innymi kobietami niz blachary lecace na kase to zobaczysz ze sie mylisz. Mowie to jako kobieta.

Gość gość zawsze sexy
" dobrze ubrany facet" to też kwestia gustu- mnie styl pedałkowaty ( spodnie rurki, solara, wydepilowany, kosmetyczka, makijaż:) ) zdecydowanie odrzuca od typa jak i flejowaty wygląd są to skrajności. Przesada nie jest dobra w żadną stronę:)

Gość gość
z tym makijazem to pojechales/as grubo ale depilacja i dobry ciuch jak najbardziej na miejscu PS. znam paru homo i do glowy by im nie przyszlo by sie malowac

Gość gość
Kto powiedział że rurki nosi tylko pedał

Gość gość
21:06 Ja zauwazylam ze na solare to zazwyczaj pakery z silowni chodza

Gość gość
Bo facet to ma byc facet. Nabity ,przypakowany i wladczy. Ma chlac na umor i robic grande i wyrywac jak najwiecej d**eczek. Jak jego panna spozni sie na spotkanie ma ja przelozyc przez kolano i dac kilka mocnych klapsow. Wtedy powodzenie bedzie mial.

Gość gość
@ gość dziś Czyli potwierdza się moja teoria o jaskiniowcach :-D

Gość gość
A mnie ubiera stylistka. Gajer to podstawa, zawsze marynarka nawet jeśli to nie jest garnitur, zegarek, fryzjer i dlonie. I być krok, dwa za najnowszymi trendami. No i mimo wszystko portfel, ładny skórzany;). Pozdrawiam.

a mnie denerwują tępe laski wyzywające zaniedbaną osobę troglodytą i dyskryminujące kobiety, które lubią różne stopnie zarostu u mężczyzn:O

Gość gość
21:17 Bo zaniedbani troglodyci sa obrzydliwi a te kobiety ktore lubia to zazwyczaj same sa zaniedbane i pasuja do nich idealnie.

Gość gość zawsze sexy
21;08-makijaż to: puder w kremie o 2 odcienie ciemniejsze niż jego skóra, malowane brewki (wyregulowane) i rzęsy, nie zdziwiłabym się gdyby jakąś pomadke też używał:) ale jak coś facet:) :)

Gość gość
gdzie ty takich facetow spotykasz bo jak zyje to nie widzialam takich, no chyba ze na teledysku tokiohotel :D

Gość gość
Ekskluzywny Menel to ideał mężczyzny jak chodzi o prezencję, styl

Gość gość
21.15 c***a

Gość gość
a c***j mnie obchodzi kto cie denerwuje

Gość gość
Moj mężczyzna pracuje po 12 godz dziennie w fabryce. Ma łysą klatę i nosi rurki, i raz w miesiącu chodzi do fryzjera. Codziennie bierze prysznic, zmienia bielizne i skarpetki. Do pedała czy ci/py mu bardzo daleko. Jest w miarę zadbany a przedewszystkim czysty i pachnący.

Gość gość
( 22:02 ) poczekaj jak cie z Krzysiem z fabryki zdradzi :)))

Gość gość
Ja się zgodzę co do zdania o miejskich chłopcach, ubranych w najmodniejsze ciuchy, co to pracują za 1500, latają z kawa ze starbucksa, cała wypłatę wydają na look, bo mieszkają z rodzicami. Tacy miejscy looserzy. Bo wyżej sraja niz dupę maja, myślą, ze robią niewiadomo co, bo np cykają fotki i wrzucają z podpisem "stas iksinski fotography":D

Gość gość
Wiecej jest idiotek ktore wydaja caly hajs na kosmetyki i ciuchy a potem szukaja na imprezie przygluow co drinki stawiaja bo same nie maja za co.

Gość gość
a ja se o siebie dbam i se chodze do kosmetykuw i gole klate

Gość gość
gość wczoraj ( 22:02 ) poczekaj jak cie z Krzysiem z fabryki zdradzi usmiech.gif X Nigdzie nie napisałam,ze klatę goli czy depiluje :) Jest Japończykiem dlatego jest łysy na klacie i na 100% jest hetero.

Gość gość
Bo mezczyzna moze byc zadbany ale ma nadal wygladac jak mezczyzna a nie jak panienka

Gość gość
Uwazam ze wlosy pod pachami sa oblesne u obu plci. Jak przebieram sie na basen i widze babsztyla z laskiem pod pacha to zbiera sie na wymioty :(

Gość gość
Ach jacy wy jesteście idealni i pachnący. Czepiliście się tego owłosienia jak rzep psiego ogona. Ważne jest to co człowiek sobą reprezentuje, jaki jest w głębi duszy, jak traktuje innych, a czy ma włosy takie czy siakie co to ma za znaczenie?

Gość gość
ale by sie zakochac czlowiek musi poczuc poped i musi sie drugi czlowiek podobac a jak kogos brzydza wlosy na ciele to nie da rady

Gość gość
https://wp.tv/i,kucner-odpowiada-pisza-o-mnie-gej-albo-pedal-to-osoby-pokrzywdzone-przez-zycie,mid,2011332,cid,4052,klip.html

Gość gość
Ja jestem kobieta i nie gole się, mam włosy pod pachami, na nogach i w miejscu intymnym. Mojemu mężczyźnie to nie przeszkadza. On tez się nie goli.