Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato tyle seksu w sobie niech nie smuci się

Polecane posty

Gość gość

twoja twarz.

Gość gość
Co do gościu ciągle p********z o tej Honoracie. Coś z Tobą nie tak, stalkerem jesteś czy co?

Gość gość
ja jestem skrajnym przeciwieństwem wszelkich stalkerów

Gość gość
To po co ciągle coś o niej piszesz. Nie możesz jej po prostu tego powiedzieć.

Gość gość
bo ma męża

Gość gość
Jarek, nie tylko seksem żyje człowiek. Spójrz na ludzi wokół. Są różni. Jedni żyją głównie pracą, inni życiem rodzinnym, jeszcze inni tylko seksem (są tacy). Skąd wiesz, że jestem smutna akurat z powodu seksu? No właśnie. Nie chodzi o seks tylko o życie. Stoję na rozstaju dróg i nie wiem, w którą stronę dalej iść. Mam męża, którego kocham, i dzieci z nim, ale od dawna kocham też Ciebie. A z nim nie we wszystkim nam się układa. Do kilku kluczowych aspektów życia mamy zupełnie inne podejście. I z czego tu się cieszyć?? Z tego że podejmując jeden wybór, muszę zrezygnować z innego? Trudne, ale takie właśnie jest życie. Potrafi doświadczać.

Gość gość
Gdyby mi się z nim wszystko układało, zrezygnowałabym z Ciebie. Przecież i tak nie chcesz mnie, bo wolisz inną :( Z bólem, ale może z czasem zapomniałabym o Twoim istnieniu. Ale z racji tego, że nam się nie wszystko tak układa jak bym chciała, mam te dylematy.

Gość gość
bo nie jesteś Honoratą

Gość gość
Rano pisal, ze kocha Magdalene a teraz, ze Honorate a ja Ci powiem gosciu, ze kochasz to tylko sam siebie, jakbys to zmienil to bys mial szanse na zwiazek, ale narcyz tego nie rozumie.