Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojrzalaspragniona

Co powiecie mi o Tym Mezatki po 40

Polecane posty

Gość Dojrzalaspragniona

Co bys zrobila w takiej sytuacji, do 37 lat bylam samotna zgrabna Kobieta biust jedrny okolo miseczka C dorastajacy siostrzeniec zauwarzal moje Kobiece ksztaltybez krepowania chcial mnie dotykac i cialowac troche mial swobody nie powiem dotknac i tyle, choc widac bylo po nim ze chcial dotykac nagie nie pozwolilam na to, gdy zobaczyl mnie w wieku 15 lat pol naga calkiem przypadkiem zauwazylam ze byl w stanie zrobic wszystko byle zobaczyc mnie w trakcie przebierania, chowal sie za firanka czy w szafie kilka krotnie spojrzenie czulam na calym Ciele mokrabylwm z tego powodu okazywal ze wie czego chce lecz musialam mu wybic to troche z glowy, lecz on wysylal nadal znaki ze pomimo ze uplywaja lata zainteresowany nadal jest bardziej jak rowiesniczkami, czulam sie dowartosciowana jako Kobieta dojrzewal mogl zobaczyc mnie w bieliznie lub koszulkach polo by biust widac bylo,chcial pokazac mi swojego penisa nie mial odwagi nigdy doniczego nie doszlo,zostawial sperme na odwrocie stanika co mnie zaskoczylo bardzo, cos czuje ze zobaczyl mnie cala naga przez kratki od drzwi w lazience jego przypadkowe obcieranie sie kroczem,czula jego podniecenie raz uleglam chcialam wyjsc z nim na spacer stchorzyl, gdy wyszlam za maz odposcil wiem ze napewno nie chcial popsuc malzenstwa,maz nie zaspokoji moich potrzeb, mija 10 lat jak mnie zobaczyl polnaga widac ze bez oporow by mnie wzial w obroty mam ochote dac mu roskosz by mnie zerzna jak nalezy. Co bysie zrobily na moim miejscu potajemny uklad

Gość Dojrzalaspragniona
Dodaam ze jestem 10 lat po slubie tak samo jak mija 10 od tamtej sytuacji jestesmy w zwiazku,a to juz od dawna sie dzialo tylko czekalo na odpowiednia chwile,chcialabym sama sprowokowac sytuacje dobrac sie mu do k****a a moze zaczekac jak on zadziala i dobierze mi sie do sparki o

Gość gość
Ale napalona sooczka z ciebie, lubię takie. Gdyby to nie był siostrzeniec to już dawno powinnaś działać.

Gość gość
Kobiety są jak wino im starsze tym lepsze. Ja mam 38lat. Odkąd pamiętam zawsze kręciły mnie starsze kobiety. PS. Uprawiając sex z 2 lata młodszą żoną myślę o pewnej pani 17lat starszej odemnie.

Gość gość
Dojrzała, może na priv swobodnie porozmawiamy?

Gość gość
"Dojrzała" to facet, jak 99% użytkowników tego forum. I jak wielu naiwniaków myślał, że uda mu się zainteresować jakąkolwiek kobietę, a tu jak zwykle zonk - odezwali sie desperaci onaniści albo znudzeni mężusiowie 💤

Gość Gosc29
Ja tez preferuję dojrzałe kobiety, wiedzą czego chcą i są to naprawdę seksowne babeczki

Gość gość
Dojrzała to zbok który kobietę udaje

Gość gość
Tak czy siak - zadał pytanie do "Mężatek po 40" a jak zwykle zareagowali wyłącznie faceci. Na tym forum praktycznie nie ma już kobiet :(

Gość gość
Jeśli nie jesteś zaspokojona w małżeństwie i masz fantazje i pragnienia powinnaś je spełnić. Izabela49

Gość Mona_48
Jesli jestes niespelniona I masz na to ochote to dzialaj.. Pamietaj czas uplywa.

Gość gość
zadna kobieta, a juz na pewno nie w tym wieku nie będzie pisała takiej zenujaco naiwnej opowiastki rodem z mokrych snów małego Jasia onanisty