Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częściej uprawiacie tradycyjny seks czy analny?

Polecane posty

Gość gość
Najlepsze po komentarzach widac ilu mamy "hetero" parwdziwych hetero facetow, wiekszosc woli pchsc w tylek, jestescie spedaleni i tyle. Jak wam w pochwie za luzno to sie na facetow przestawcie.

Gość gość
Tak wiemy ze jestes pedalem bear

Gość gość
Zawsze jak jest poruszany temat homoseksualizmu to mezczyzni tacy zazenowani ze geje sie pchaja w dupsko a sami tylko czekaja aby zona tam dala. Obrzydliwa hipokryzja.

Gość gość
Bardzo lubię anal nic mnie nie boli mam super orgazmy i też specjalnie się do tego nie przygotowuje robie2to w domu samochodzie w plenerku zdarzyło mi się też w pracy nie widzę w tym zadnego problemu jak tu inni piszą

Gość gość
Kilka razy miałam anal ale mnie bolało i nie lubię takiego seksu, za to cipcia nigdy mnie nie boli tylko mam z tego samą przyjemność.

Gość gość
Miałam anal wiele razy, ale wolę dawać w cipę, lubię jak facet mi się spuszcza do środka.

Gość gość
Anal spoko moze byc ale jednak wole tradycyjnie... zabezpieczam sie belarą wiec nie boje sie wpadki i moge w spokoju rozkoszowac sie przyjemnoscia z seksu co ma dla mnie duze znaczenie bo nie planuje narazie potomstwa :D

Gość gość
Bolało bardzo ale chcę jeszcze kiedyś

Gość gość
mam 17 lat widziałam jak tata posuwa mamę w dupcię i była bardzo zadowolona z tego ja na razie spróbowałam 2 razy nie było szału ale też nie narzekam i na pewno jeszcze będę to robić

Gość gość
Moi tradycyjni moze mama by i polubjala ma fajno duzo d**e jak u j lo ale tatko zawsza nanje pszodem do w d***la chyba niezapakuje jej taka i fajnie w p**deczke jo jedzie az robi wiatr